Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

czy horizon można uznać za rpg z krwi i kości? 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Co wy z tym drewnianym Wieśkiem? Nie zauważyłem.

No bida panie jest, spora roznorodnosc przeciwnikow, a z kazdym walczym sie tak samo.

W Horizon wlasnie najbardziej mnie ciagnie do polowania na te roboty. Licze na namiastke monster hunter. 

Opublikowano

System walki jest niezły na potrzeby RPG poza stealth mode (łuk jest OK, dzida to głównie mashowanie i rolle). Za to stealth mode to przeciez jest cofniecie sie do lat 90tych.

>wejdz w trawe

>gwizdnij

>R1

>powtórz 5 razy

Gorszego AI dawno nie widziałem.

Opublikowano

brzmi jak asasyn

Opublikowano

brzmi jak asasyn

w assasynie lepiej mi się walczyło :D Tutaj za dużo strzelania z łuku które nie daje tyle frajdy co takie samo strzelanie w tomb raiderze. Tam zabicie z łuku albo walka z niedźwiedziem dawała mase frajdy.  Tu jakoś tak bez polotu. Podchodzisz w wysokiej trawie (jak w black flag) blisko przeciwnika. Skanujesz go. Strzelasz w zbiornik potem dobijasz headshotem w oko albo dzidą wykańczasz jak kupisz odpowiedni talent. Dodatkowa opcja to stawianie pułapki i czekanie aż się na nią potwór nadzieje po czym dobicie dzidą.  Shen obok Monstera to to nawet nie stało (grałem na wii u w monstera z 80 h ) 

Opublikowano

Porównywanie do monster huntera xd? Który taki mądry? Ficuś?

Opublikowano

strzelanie z łuku w tr xD nie no aż w takie brednie nie uwierze 

Opublikowano

strzelanie z łuku w tr xD nie no aż w takie brednie nie uwierze

no ponioslo typa ostro

Opublikowano

teraz doczytałem ploty o ps5 w 2018 roku XD

gracze już myśleli, że jak kupili pro mają sprzęt na lata a tu zonk XD

JUŻ LICZYLI ŻE WPŁYWAJĄ LUKSUSOWYM JACHTEM DO PORTU W MONAKO A TU DZIURAWA TRATWA W DELCIE GANGESU XDDDDDDDDDD

Opublikowano

knack 2 akurat na premiere ps5

Opublikowano

Oj tam śmieją się ci co sami są za biedni i mają amatora. Tych co było stać na prosiaka to za rok kupią ps5 a prosiaka sprzedadzą. 

Opublikowano

teraz doczytałem ploty o ps5 w 2018 roku XD

gracze już myśleli, że jak kupili pro mają sprzęt na lata a tu zonk XD

JUŻ LICZYLI ŻE WPŁYWAJĄ LUKSUSOWYM JACHTEM DO PORTU W MONAKO A TU DZIURAWA TRATWA W DELCIE GANGESU XDDDDDDDDDD

Ja liczę bardzo na PS5 w 2018 r :lapka:

Opublikowano

2018 w sam raz by sobie zrobić rok przerwy na Nintendo i poczekać aż wyjdą pierwsze sztosy na PS5.

Opublikowano

Mam nadzieję, że te Sony się postara, żeby tych odrzutowców na PS5 nie było jak w przypadku ps3/ps4, inaczej niech ich uj strzeli.

Opublikowano

Horizon frajda z walki wciaga dupom czolgiste wiedzmina, fantastycznie sie walczy z wiekszymi stworami ale blantis wie lepiej bo przrz 2h siedzial w krzakach i spotkal dwa najprostrze typy przeciwnikow

Opublikowano

no walka tak sama ekscytujaca jak w grach od ubi :yao:

Opublikowano

Walczyłem  z dwoma większymi bo już zostałem 

poszukiwaczem

:P   Powtarzam koło monstera to to nawet nie stało. 

Opublikowano

Czemu on nie został w szafie :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.