Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez ten potwierdzony fire emblem to nie prawilny jrpg turowy tylko ten czerstwy klon dynasty wariors

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jakby tobie to robiło jakąś różnicę xD

Opublikowano

Znowu zawód :gayos:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ficuś i te jego urojenia, że PS4 wygrywa z Xone bo w 2017 roku pojawiło się więcej niż 2 ex'y na PS4, których w większości i tak nikt nie kupuje. Wcześniej te 20 mln konsol więcej to pewnie ludzie dla BB i DC kupili XD

Wcale nie chodziło o mocniejszą konsolę i niższą cenę niż u konkurencji, heh.

Opublikowano

Don jak rozgryzl konkurencję :obama: Mam nadzieję że poszła już notka do bazy i Skorpio nas zayebie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

scorpio za 200$ i mamy zwyciezce generacji - dobrze ze ms sie uczy na błędach

Opublikowano

MS bedzie symulowal pierwsze lata PS4 - chuyowa exy ale duża moc.

Dobrze wiedzieć że chłopaki uczą się na błędach.

Opublikowano

jakby tobie to robiło jakąś różnicę xD

No przecież już miał zamawiać znicza

Opublikowano

Za granie w Recore Microsoft powinien wypłacać odszkodowanie, podobne do tego które dostał Exact za kupienie Drivecluba

Też dostałem i nadal gram w 3 letnia gierkę xd

BTW...to logo Skorpiona..nawet tego Macrosyf nie potrafi już robić

Opublikowano

Chinski klap hejtuje u4 w ktorego nie zagral ani sekundy, a ma trzy platyny w remasterach, hejtuje horizon, a nie zagral ani sekundy, a teraz podnieca sie p5 o ktorej goowno wie bo to jego pierwszy kontakt z seria

Dzien jak co dzien w cw

Ficus oddychaj XD

Unchartedy zremasterowane ogralem z powodu braku gier.

U4 to juz na oczy nie chcialem widziec bo to mesjasz klapow i gifow byl, no tak mi gierke na tydzien obrzydziliscie z Yetim na czele.

A Teraz to zeby grac w Horizona przy takiej ilosci dobrych gier to trzeba byc naprawde (pipi)nietym.

W ogole to japa bos Y0, Nioha nie ogral, do Niera tez cie nie ciagnie bo wolisz z luku strzelac do megazordow, lub wyskakiwac na nie z krzakow i robic im lewatywe. No sorry kazdy lubi to co lubi.

Co do klipu wcale nie robilem 10h a ponad godzine przez to jaka mi dales swoja osoba inspiracje. No zagrajmy to jeszcze raz.

https://vimeo.com/209087836?ref=em-share

Opublikowano

Turboklapy walczą z klapami, slunskie ulungi z gaijinami na wygnaniu, Boty wala do Scorpio a Nintendofagi maja w (pipi)e wojenki bo grają w goty gry na Mesjaszu konsol.

Dzień jak co dzień w WC

Opublikowano

O (pipi) mendrek jedzie xd

Opublikowano

Zetta to z tego co pisze to wie przynajmniej gdzie grywalnych gier szukać.

Połączyć grywalność Nioha z grafą megazordów = przepis na grę należącą do topów wszech czasów.

Łiljam w takich od(pipi)anych lasach i sceneriach  :obama:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

no właśnie nie ogarniam, Ficek taki fan japońszczyzny, a ani Yakuza, ani Nioh i Nier pewnie nawet nie zamówione. z Białego Sadu w BB już chociaż wyszedłeś? :kaz:

Opublikowano

Chinski klap hejtuje u4 w ktorego nie zagral ani sekundy, a ma trzy platyny w remasterach, hejtuje horizon, a nie zagral ani sekundy, a teraz podnieca sie p5 o ktorej goowno wie bo to jego pierwszy kontakt z seria

Dzien jak co dzien w cw

Ficus oddychaj XD

Unchartedy zremasterowane ogralem z powodu braku gier.

U4 to juz na oczy nie chcialem widziec bo to mesjasz klapow i gifow byl, no tak mi gierke na tydzien obrzydziliscie z Yetim na czele.

A Teraz to zeby grac w Horizona przy takiej ilosci dobrych gier to trzeba byc naprawde (pipi)nietym.

W ogole to japa bos Y0, Nioha nie ogral, do Niera tez cie nie ciagnie bo wolisz z luku strzelac do megazordow, lub wyskakiwac na nie z krzakow i robic im lewatywe. No sorry kazdy lubi to co lubi.

Co do klipu wcale nie robilem 10h a ponad godzine przez to jaka mi dales swoja osoba inspiracje. No zagrajmy to jeszcze raz.

https://vimeo.com/209087836?ref=em-share

No właśnie teraz trzeba w dobre gry grać za 2 dni mass effect  :Coolface: a za 2 tygodnie persona 

Opublikowano

ficus fanem japońszczyzny

jak zupka yum yum w kaufie w promocji to nigdy nie przepuści

Opublikowano

Wyszedł nowy patch do NMS i teraz PS4 zwykłe ma lock na 30 fpsów, a Prosiak nieźle trzyma 60 klatek (nie w trybie 4k). A jak tam wersja na Xboxa? A no tak... ta gra nie wyszła na Xboxa xD

Opublikowano

Fan Vity który większości dobrych gier na tę platformę nie ruszył pewnie w top gier na vite ma killzone i uncharted :D

@Figaro

O nieeeeeee nie mamy na xbox no man sky ! O mój boże co teraz?!  Gra generacji nas ominęła 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

A na Figaro Boxa?

Opublikowano

Ja ogram jak wyjdzie więcej tych darmowych dodatków. A tak to już bym ograł wzdłuż i wszerz.

Opublikowano

Moze tez wyperdalac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.