Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez ten potwierdzony fire emblem to nie prawilny jrpg turowy tylko ten czerstwy klon dynasty wariors

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 717,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jakby tobie to robiło jakąś różnicę xD

Opublikowano

Znowu zawód :gayos:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ficuś i te jego urojenia, że PS4 wygrywa z Xone bo w 2017 roku pojawiło się więcej niż 2 ex'y na PS4, których w większości i tak nikt nie kupuje. Wcześniej te 20 mln konsol więcej to pewnie ludzie dla BB i DC kupili XD

Wcale nie chodziło o mocniejszą konsolę i niższą cenę niż u konkurencji, heh.

Opublikowano

Don jak rozgryzl konkurencję :obama: Mam nadzieję że poszła już notka do bazy i Skorpio nas zayebie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

scorpio za 200$ i mamy zwyciezce generacji - dobrze ze ms sie uczy na błędach

Opublikowano

MS bedzie symulowal pierwsze lata PS4 - chuyowa exy ale duża moc.

Dobrze wiedzieć że chłopaki uczą się na błędach.

Opublikowano

jakby tobie to robiło jakąś różnicę xD

No przecież już miał zamawiać znicza

Opublikowano

Za granie w Recore Microsoft powinien wypłacać odszkodowanie, podobne do tego które dostał Exact za kupienie Drivecluba

Też dostałem i nadal gram w 3 letnia gierkę xd

BTW...to logo Skorpiona..nawet tego Macrosyf nie potrafi już robić

Opublikowano

Chinski klap hejtuje u4 w ktorego nie zagral ani sekundy, a ma trzy platyny w remasterach, hejtuje horizon, a nie zagral ani sekundy, a teraz podnieca sie p5 o ktorej goowno wie bo to jego pierwszy kontakt z seria

Dzien jak co dzien w cw

Ficus oddychaj XD

Unchartedy zremasterowane ogralem z powodu braku gier.

U4 to juz na oczy nie chcialem widziec bo to mesjasz klapow i gifow byl, no tak mi gierke na tydzien obrzydziliscie z Yetim na czele.

A Teraz to zeby grac w Horizona przy takiej ilosci dobrych gier to trzeba byc naprawde (pipi)nietym.

W ogole to japa bos Y0, Nioha nie ogral, do Niera tez cie nie ciagnie bo wolisz z luku strzelac do megazordow, lub wyskakiwac na nie z krzakow i robic im lewatywe. No sorry kazdy lubi to co lubi.

Co do klipu wcale nie robilem 10h a ponad godzine przez to jaka mi dales swoja osoba inspiracje. No zagrajmy to jeszcze raz.

https://vimeo.com/209087836?ref=em-share

Opublikowano

Turboklapy walczą z klapami, slunskie ulungi z gaijinami na wygnaniu, Boty wala do Scorpio a Nintendofagi maja w (pipi)e wojenki bo grają w goty gry na Mesjaszu konsol.

Dzień jak co dzień w WC

Opublikowano

O (pipi) mendrek jedzie xd

Opublikowano

Zetta to z tego co pisze to wie przynajmniej gdzie grywalnych gier szukać.

Połączyć grywalność Nioha z grafą megazordów = przepis na grę należącą do topów wszech czasów.

Łiljam w takich od(pipi)anych lasach i sceneriach  :obama:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

no właśnie nie ogarniam, Ficek taki fan japońszczyzny, a ani Yakuza, ani Nioh i Nier pewnie nawet nie zamówione. z Białego Sadu w BB już chociaż wyszedłeś? :kaz:

Opublikowano

Chinski klap hejtuje u4 w ktorego nie zagral ani sekundy, a ma trzy platyny w remasterach, hejtuje horizon, a nie zagral ani sekundy, a teraz podnieca sie p5 o ktorej goowno wie bo to jego pierwszy kontakt z seria

Dzien jak co dzien w cw

Ficus oddychaj XD

Unchartedy zremasterowane ogralem z powodu braku gier.

U4 to juz na oczy nie chcialem widziec bo to mesjasz klapow i gifow byl, no tak mi gierke na tydzien obrzydziliscie z Yetim na czele.

A Teraz to zeby grac w Horizona przy takiej ilosci dobrych gier to trzeba byc naprawde (pipi)nietym.

W ogole to japa bos Y0, Nioha nie ogral, do Niera tez cie nie ciagnie bo wolisz z luku strzelac do megazordow, lub wyskakiwac na nie z krzakow i robic im lewatywe. No sorry kazdy lubi to co lubi.

Co do klipu wcale nie robilem 10h a ponad godzine przez to jaka mi dales swoja osoba inspiracje. No zagrajmy to jeszcze raz.

https://vimeo.com/209087836?ref=em-share

No właśnie teraz trzeba w dobre gry grać za 2 dni mass effect  :Coolface: a za 2 tygodnie persona 

Opublikowano

ficus fanem japońszczyzny

jak zupka yum yum w kaufie w promocji to nigdy nie przepuści

Opublikowano

Wyszedł nowy patch do NMS i teraz PS4 zwykłe ma lock na 30 fpsów, a Prosiak nieźle trzyma 60 klatek (nie w trybie 4k). A jak tam wersja na Xboxa? A no tak... ta gra nie wyszła na Xboxa xD

Opublikowano

Fan Vity który większości dobrych gier na tę platformę nie ruszył pewnie w top gier na vite ma killzone i uncharted :D

@Figaro

O nieeeeeee nie mamy na xbox no man sky ! O mój boże co teraz?!  Gra generacji nas ominęła 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

A na Figaro Boxa?

Opublikowano

Ja ogram jak wyjdzie więcej tych darmowych dodatków. A tak to już bym ograł wzdłuż i wszerz.

Opublikowano

Moze tez wyperdalac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.