Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 717,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dajesz blantis ta wiekszosc dobrych gierek jakie nie ruszylem na vicie

Opublikowano

Chinski klap hejtuje u4 w ktorego nie zagral ani sekundy, a ma trzy platyny w remasterach, hejtuje horizon, a nie zagral ani sekundy, a teraz podnieca sie p5 o ktorej goowno wie bo to jego pierwszy kontakt z seria

Dzien jak co dzien w cw

Ficus oddychaj XD

Unchartedy zremasterowane ogralem z powodu braku gier.

U4 to juz na oczy nie chcialem widziec bo to mesjasz klapow i gifow byl, no tak mi gierke na tydzien obrzydziliscie z Yetim na czele.

A Teraz to zeby grac w Horizona przy takiej ilosci dobrych gier to trzeba byc naprawde (pipi)nietym.

W ogole to japa bos Y0, Nioha nie ogral, do Niera tez cie nie ciagnie bo wolisz z luku strzelac do megazordow, lub wyskakiwac na nie z krzakow i robic im lewatywe. No sorry kazdy lubi to co lubi.

Co do klipu wcale nie robilem 10h a ponad godzine przez to jaka mi dales swoja osoba inspiracje. No zagrajmy to jeszcze raz.

https://vimeo.com/209087836?ref=em-share

Jak (pipi)nietym, przecież Horizon to klejnot nilu xD

Dobrze napisane, zaorane, mówię jedyni grają w sztosy a inni w graficzkę z takim sobie gameplayem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Moze tez wyperdalac.

Kolega nie za agresywny jakoś? Kierownik ostatnio za mocno polaczków biczem traktuje?

A jak tam wersja na Xboxa? A no tak... ta gra nie wyszła na Xboxa xD

i k,urwa prawidłowo, jest loco cycle, wystarczy crapów na X1

Grałeś? Nie oceniaj.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Oczywiście, że grałem. Na premierę i teraz na PS4 po tym jako sobie kupiłem też :).

Pacze paczami, to wciąż jest takie samo parujące gó,wno jak było podczas premiery btw.

Opublikowano

Figaro na Figarach z pełnymi Figarami :banderas:

Opublikowano

pwned

jak to mówio na tych słynnych zagranicznych forach

Opublikowano

Oczywiście, że grałem. Na premierę i teraz na PS4 po tym jako sobie kupiłem też :).

Pacze paczami, to wciąż jest takie samo parujące gó,wno jak było podczas premiery btw.

Parujące gunwo, a kupił dwa razy xDDD

Opublikowano

Dajesz blantis ta wiekszosc dobrych gierek jakie nie ruszylem na vicie

ok ale od razu zaznaczam że strzelam w ciemno bo nie można przejść do trofeów z forum bezpośrednio. Niestety nawet podglądanie trofeów jest z(pipi)ane na stronie sony a na ms czy steam działa :) 

Tak z pamięci kilka gierek fajnych obecnych na vite i napisz co przeszedłeś  z tego 

Zeto Time Dilemma

Vitue's Last Reward

steins gate

danganronpa 1 i2

legend of heroes trials of cold steel

jak je ograłeś bede szukać dalej 

Opublikowano

Chinski klap hejtuje u4 w ktorego nie zagral ani sekundy, a ma trzy platyny w remasterach, hejtuje horizon, a nie zagral ani sekundy, a teraz podnieca sie p5 o ktorej goowno wie bo to jego pierwszy kontakt z seria

Dzien jak co dzien w cw

Ficus oddychaj XD

Unchartedy zremasterowane ogralem z powodu braku gier.

U4 to juz na oczy nie chcialem widziec bo to mesjasz klapow i gifow byl, no tak mi gierke na tydzien obrzydziliscie z Yetim na czele.

A Teraz to zeby grac w Horizona przy takiej ilosci dobrych gier to trzeba byc naprawde (pipi)nietym.

W ogole to japa bos Y0, Nioha nie ogral, do Niera tez cie nie ciagnie bo wolisz z luku strzelac do megazordow, lub wyskakiwac na nie z krzakow i robic im lewatywe. No sorry kazdy lubi to co lubi.

Co do klipu wcale nie robilem 10h a ponad godzine przez to jaka mi dales swoja osoba inspiracje. No zagrajmy to jeszcze raz.

https://vimeo.com/209087836?ref=em-share

Jak (pipi)nietym, przecież Horizon to klejnot nilu xD

Dobrze napisane, zaorane, mówię jedyni grają w sztosy a inni w graficzkę z takim sobie gameplayem.

A na Xbox w co graja jak tam ani sztosów ani graficzki?

Opublikowano

Jesteś żałosny Figaro

Opublikowano

:D na komórce pisałem darujcie mi literówki :D Ja nie pytam się czy ODPALIŁ ale czy przeszedł te gry 

Opublikowano

Zetto Time Dilemma, nowa część serii Zetta Escape, dziejąca się w roku 2017, gdzie 9 turboklapów forumka zostaje zamkniętych w tajemniczym miejscu na terenie Sapporo, gdzie, by przetrwać i przeżyć będą musieli łączyć się w drużyny i grać w najlepsze gry z konsol konkurencji :obama: 

Opublikowano

Zero Time Dimella

Football Meneger

Kukamele

Złota trójca PSV.

Opublikowano
A na Xbox w co graja jak tam ani sztosów ani graficzki?

Jak masz więcej konsol w domu niż jedną, to grasz w co chcesz i na co masz ochotę, teraz gram sobie w Zeldunie, ta gra to dar od Bogów!

Pięknie pokazuje jak odmóżdżające teraz są gry, zero logicznego podejścia do tematu skrypt za skryptem i trzymanie za rączkę, tu musisz iść tu, tam gdzie ta wielka strzałka czy też punkcik xD no nie ważne, bo można by taki pisać i pisać!

Ty jak przez 3 lata grałeś w BB i DC taki cwani nie byłeś, teraz nagle wyskoczył jak filip z konopi, że on gry ma, że ma graficzkę, super wystarczyło tylko 3 lat poczekać! No ale trzeba przyznać, że Yakuzi, Nioh i może Nier(jeszcze nie grałem) to gra wart świeczki, szkoda tylko, że to kropla w morzu potrzeb. 

Opublikowano

:D na komórce pisałem darujcie mi literówki :D Ja nie pytam się czy ODPALIŁ ale czy przeszedł te gry

Ty nic złego nie napisałeś, ja zacytowałem jak Ficuś nazywał tą gierkę, spokojnie :usmiech:

Opublikowano

Smiales sie ze nie ruszylem, a nie ze skonczylem

Ani jednej gierki z listy nie kojarze nawet po nazwie, wymien inne

Glownie gralem na tym sprzecie tylko w killzone'a

Opublikowano

Kukumele :banderas:

Opublikowano

Soul ambasador głoszenia dobrej nowiny o Zelduni :obama:

Opublikowano

Tam są trzy słowa melepeto.

Opublikowano

Kukumele :banderas:

Tam są trzy słowa melepeto.

confused-nigga.jpg

Opublikowano

Smiales sie ze nie ruszylem, a nie ze skonczylem

Ani jednej gierki z listy nie kojarze nawet po nazwie, wymien inne

Glownie gralem na tym sprzecie tylko w killzone'a

persona 4 golden ? 

którykolwiek Ys? 

Trials in the sky ? 

To w co ty grasz na tej vicie tyle lat poza killzone ? 

Opublikowano

Zetto Time Dilemma, nowa część serii Zetta Escape, dziejąca się w roku 2017, gdzie 9 turboklapów forumka zostaje zamkniętych w tajemniczym miejscu na terenie Sapporo, gdzie, by przetrwać i przeżyć będą musieli łączyć się w drużyny i grać w najlepsze gry z konsol konkurencji :obama:

Nawet Ci wyszło ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.