Opublikowano 21 lipca 20168 l Chciałbym sprostowac krytyke Komoda za relacje z E3. Dobra robota. Chu.jowa na maxa jest ta z Londynu. Na poczatku wzialem je za calosc. Komodo good job, ktos kto byl w Londynie pokpił sprawe. Chyba o kilku grach nie mial pojecia i zdecydowal sie na przepisywanke.
Opublikowano 21 lipca 20168 l Koso - napisz coś jeszcze do PE.Nie stęskniłeś się ? Bo ja tak. Croc- ten Ktoś to Butch. Fakt faktem pewnych gatunków nie lubi,ale nigdy nie posądziłbym go o brak rozeznania,profesjonalizmu. Na tle Komodo rzeczywiście teksty Butcha trochę beznamiętne.
Opublikowano 21 lipca 20168 l Croc po prostu chciał skrytykować Butchera. No bo jak można przeczytać tak nieuważnie relację, by nie zauważyć, że relację z Londynu pisał ktoś inny? Jeszcze przecież Butcher pisał wszędzie, że on się na E3 nie wybiera.
Opublikowano 22 lipca 20168 l Koso - napisz coś jeszcze do PE.Nie stęskniłeś się ? Bo ja tak. Croc- ten Ktoś to Butch. Fakt faktem pewnych gatunków nie lubi,ale nigdy nie posądziłbym go o brak rozeznania,profesjonalizmu. Na tle Komodo rzeczywiście teksty Butcha trochę beznamiętne. czytam np o fifie i pes i to zwykla przepisywanka
Opublikowano 22 lipca 20168 l Koso - napisz coś jeszcze do PE.Nie stęskniłeś się ? Bo ja tak. Nie mówię nie!
Opublikowano 22 lipca 20168 l Koso robisz jeszcze w cdp? kiedy cyberpunk? ;/ cdp.pl to nie CD Projekt Red Edytowane 22 lipca 20168 l przez Tokugawa1982
Opublikowano 22 lipca 20168 l Koso wracaj z jakimis felietonami. Ty akurat rozumiesz ich sens a nie "gry w walce z,zlem swiata i chorobami odbytu"
Opublikowano 22 lipca 20168 l Koso robisz jeszcze w cdp? kiedy cyberpunk? ;/ cdp.pl to nie CD Projekt Red przysięgam ostatni raz śmieszkować w internecie, panie poważny.
Opublikowano 22 lipca 20168 l Koso robisz jeszcze w cdp? kiedy cyberpunk? ;/ cdp.pl to nie CD Projekt Red przysięgam ostatni raz śmieszkować w internecie, panie poważny.Oj tam, mogło być gorzej.Mogłeś zapytać o Wiedźmina 4 Edytowane 22 lipca 20168 l przez Tokugawa1982