Skocz do zawartości

Pokemon GO

Featured Replies

Opublikowano

@Copper duzo trzeba zeby tak wypelnic pokedex? Jakies dodatkowe poswiecenia czy po prostu wszystko predzej czy pozniej zespawnuje sie w najblizszej okolicy?

PS: 5045 3532 5239 (nick: semplice05)

Edytowane przez Rillas

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 158 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Gram z przerwami od początku, także miałem dostęp "na świeżo" do wszystkich poksów, ale nic poza zwykłym graniem nie robiłem, żadnych wyjazdów ani nic, bardziej dodatkowa rozrywka do spacerów. 

Opublikowano

Nowe raidy:

8oB1bHB.jpg

Edytowane przez Rillas

Opublikowano
  • Autor

przez te gifty mam teraz wiecznie zawalone inventory

Opublikowano
  • Autor

Duchy złapane tylko mnie ten ditto zatrzymuje :/ Łapie wszystko co się rusza

Opublikowano

Mi w koncu wpadl, w dodatku pare razy pod rzad znowu. Glownie z Pidgey'a.

Na duchy za bardzo czasu nie mam (zostalo mi 9 do zlapania) bo wole isc spac (dziecko wstaje kolo polnocy, a potem kolo 5-6 i juz nie spi) :P

Opublikowano

Czesto w parkach mozesz spotkac nesty duchow w ciagu dnia, wiec nie trzeba lapac w nocy. Ja progressuje jakos magikarpia - wczoraj zebralem 72 cuksy (chociaz liczylem na przynajmniej 2x wiecej). Dzis znowu podjade na ten wodny biom i poswiece godzinke, bo niestety ale weekend poza domem i a chce wykorzystac boost na podwojne cuksy za zlapanie.

Edytowane przez Rillas

Opublikowano
  • Autor

Duchy o 6 rano pod moja siłownia są, to łatwo poszło :p

Opublikowano

u mnie duchow brak, a nie bede po nocach jezdzil do centrum zeby 1 ducha zlapac :yao:  w koncu wpadnie. 

Opublikowano

@Rayos to jeszcze mam inny pomysl. Krec stopy/gymy i poluj na questy: Land a nice curveball throw / Make 3 great throws - w nagrode za nie wyskakuje gastly

Opublikowano

Duchy ogarnięte, brakuje jeszcze 20+ cuksów do magikarpia, a wczoraj przed snem złapałem 100% rybkę :banderas: 

Opublikowano

Ja cisnąłem zeby zebrac cuksy podczas eventu, dwa razy wiecej cuksow bardzo pomoglo. Reszta to byla formalnosc - mew zlapany (a w piatek szansa na mewtwo). Rayos magikarpie tez sa w questach jak duchy, tylko ze w tych "catch 10 pokemons". Niestety osobiscie sam polując na te questy zauwazylem, ze sa bardzo rzadkie - znalazlem moze 4 sztuki w przeciagu calego tygodnia

Opublikowano

Mnie bardziej wkurza ograniczenie na ilosc giftow. W sumie mam 20 znajomych, z ktorymi (mniej lub bardziej systematycznie) traduje i jednak przydalaby sie mozliwosc odkladania giftow gdy jestem w okolicy gdzie stopow jest od cholery

Opublikowano
  • Autor

Złapałem ditto wreszcie pod swoja siłownia :p lipa z magikarpem, niedawno jednego ewoluowałem

Opublikowano

Trzeba używać kalkulatora iv i apraise, którego lepiej było ewoluować magikarpa, nie każdy pokemon jest warty ewolucji :/

Opublikowano
  • Autor

No mój ma IV 89%, lepszego jeszcze nie trafiłem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od wczoraj w skrzynce za 7 stempli jest Raikou - w obecnej mecie najlepszy wybor jesli chodzi o elektrycznosc. Telefony w dlon i rzucac pokeballe ;p