Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon GO

Featured Replies

Opublikowano

5045 3532 5239 niech bratanica nie szczędzi giftow, bo mam akurat wolne przebiegi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 169,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No ale jak Ty w ciągu dnia nie możesz to ciężko. Podaj godzinę na jutro to o niej wejdę i odpalę. Ja się dostosuję. 

Opublikowano

Bardzo dobrze że w końcu wam się udało.

Opublikowano

Jakos na poczatku drugiego tygodnia wbita 40ka - ten ostatnio even to bylo zloto + pare 100k wpadlo do tego (jeszcze przed double xp z catch).

Gra w sumie dla mnie ukonczona (na raidy nie mam jak latac, a nie wiele mi brakuje do gold medalu w ostatnim regionie) na chwile obecna.

Opublikowano

Zacząłem grać w to dziadostwo i widzę, że posiadanie znajomych daje korzyści więc dawać!

8425 5754 8000

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szczęść Boże.

Podobno w poksach można samemu robić nowe pokestopy.

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić? 

Bo wujek google pomaga tak, że albo muszę grać w jakiś Ingres albo wyskakują półgodzinne filmiki z typkami, którzy pyerdolą jakieś głupoty i ostatecznie nie pomagają.

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak to wygląda teraz ale wcześniej rzeczywiście był do tego potrzebny Ingres. Myk jest taki, że większość gymów i stopów to odpowiedniki portali z wcześniejszej gry Niantic. W Ingresie dało się bezproblemowo zgłosić nowy portal, czy da się już w cywilizowany sposób w PokeGo? Nie wiem nie próbowałem :)

Opublikowano

Tylko w kilku krajach działa zgłaszanie stopów w pogo, w Polsce na chwilę obecną niestety pozostaje tylko zgłaszanie w ingresie portali. Więc jest to możliwe ale trochę czasu wymaga żeby wbić odpowiedni lvl w drugiej gierce

Opublikowano
2 godziny temu, Rillas napisał:

Tylko w kilku krajach działa zgłaszanie stopów w pogo, w Polsce na chwilę obecną niestety pozostaje tylko zgłaszanie w ingresie portali. Więc jest to możliwe ale trochę czasu wymaga żeby wbić odpowiedni lvl w drugiej gierce

Ale chyba juz zamkneli na nowych kontach w ingressie tez, wiec nawet na nowym koncie wbicie lvl nic nie da, tak slyszalem

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Haj. 

Zapraszajcie moją dziewczynę do Poksów jak możecie, bo się wkręciła sakramencko i teraz żąda ode mnie giftów :pawel:

1958 4902 7589

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 3.08.2020 o 20:22, _Forum_ napisał:

Gracie jeszcze? Chetnie dolacze, mam dobre miejscowki na lapanie poksow i moze tez satanistow ale to by zaszkodzilo

To dawaj zapraszaj, bo do questa potrzebuję nowego frenda:

7653 6970 1539

Albo ktoś inny z łaski swojej.

Opublikowano

Gram coraz rzadziej bo mi telefon zaczął zamulać w grze bo mam juz tych poksów trochę ;p ale wysyłałem jej zapro.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodawajcie plis moją dziewczynę, bo ma mało friendsów:

1597 3342 7454

:usmiech::lapka: