Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

ja dopiero 61 ranga, moze jak dobije w okolice 90 to wtedy sie czasem szarpne na odnowienie energii, teraz to mi szkoda lapisu.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 200,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Sie serio zastanawiam nad farmieniem TM uzywajac lapis. Moze nie az tyle co na reddicie mowia (ok 18k w moim przypadku), ale troszeczke. Delita mam 31% i jeszcze pewnie jakies trust moogle wpadna to tez uzyje.

Orlandu, where art thou!?

Opublikowano

ja sie nie spiesze, wpadam do domu, odpalam makro i sobie leci w interwalach 5 minutowych

Opublikowano

Tez tak robie, nie zostawiam na noc, dziennie leci po 4-5 godzin co 200 sekund. 

Ale dwa excalibury i moonblade... Bycie F2P bywa ciezkie.

Opublikowano

Ja mam to szczescie ze mam tylko jednego Cecila z TM Excalibur wiec sie nie spinam bo i tak wyfarmie to za rok :D

Opublikowano

Ostatnio widzialem wieloryba co wyfarmil 2 excalibury w pare minut, zwyczajnie na banerze wyciagnal 50 Cecilow. 

Opublikowano

Ja (pipi)e, z 250 Arc i z ticketa kolejny, mam juz czterech. Tak samo z Refia.

Oddaj jedną Refię... Załamię się jak mi nie wpadnie. Zobaczyłem jej zwycięską animację i teraz już muszę ją mieć. Nie obchodzi mnie, że będą lepsi healerzy w przyszłości.

Wczoraj nie bardzo chciało mi się grać, to sobie jedną ręką klikałem TMy. Wpadło ~2% na postać w ok. 2h, więc nie jest źle - za rok może postać skończę.

Zastanawiam się na kogo przeznaczyć Turst Moogle. Najbliżej TM jest Luna z Barrage, której mam dwie sztuki.

Opublikowano

Z luna lepiej sie wstrzymac bo calkiem czesto wypadaja. Lepiej uzyj na jakiejs postaci, ktora trudniej zdobyc.

Opublikowano

2 sztuki od ok. 3 miesięcy gry to nie tak często ;)

Na razie grinduję powoli Zidane'a, Lennę (bo mam na niej już prawie 40%), 2x Lunę i Mediusa. Nie zależy mi aż tak na OP itemach, zaś takie Growth Egg się przyda do szybszego levelowania ewentualnych nowych postaci w przyszłości.

Opublikowano

W końcu CoD na 100 lvlu z DW,jeszcze tylko kilka dni farmienia i będzie rising sun.

Po upgradzie CoD zabierał mu 20k hp jednym atakiem,a barrage z dw daje att razy 8 xDDD Po pierwszej turze miał gdzieś 1/4 hp ,lul CoD rządzi na ten event :)

Jak ktoś ma ochotę to mogę ustawić jako maina - 450 att w tej chwili z Lunar Pestle i jakimś badziewnym bumerangiem z 35 att.

Team: Cecil (Focus) ,Lenna (Cheer),WoL (FullBreak),CoD, Kefka Hyperdrive i Lightning z 650 att jako friend :) Dodam tylko,że akurat na tego bossa CoD>Lightning i główny dmg szedł od chmurki :)

Teraz czas na levelowanie Refii ... tylko 240 leveli xD A później Arc :)

Opublikowano

No ja wzialem mojego coda i ziomka, 2 tury i po bossie.

Opublikowano

Ja tu się spodziewałem sporych problemów,a typek nawet nie zdążył zaatakować 2 raz xD

Opublikowano

Zostaw go prosze do rana , bo wykorzystałem podczas farmienia TM wszystkich znajomych i musisz sie "odnowic"

Opublikowano

teczowy krysztal z daily, juz podjarka ze jest luneth, a wyskakuje (pipi)any Amarant.

Opublikowano

Ja dzisiaj Kaina mialem. Nie jest zle. 

Robie codziennie te daily pulle i nadal sie utrzymuje z ponad 8k lapisu. 

Opublikowano

Zostaw go prosze do rana , bo wykorzystałem podczas farmienia TM wszystkich znajomych i musisz sie "odnowic"

Zostawiam na stałe,póki nie będę miał czegoś lepszego.

Opublikowano

Czyli odpuszczam pulla za 5k. (pipi)ac Lunetha. 

eee, nie ma spiny  z tilith, tak jak myslalem bedzie tylko 5*, Refia jest lepsza na ten moment. 

Opublikowano

Lepiej obczaicie nagrody za następny event :D

A no i w końcu dostajemy misje tak jak w JP,za które będzie dodatkowy Lapis i inne bonusy :D

Overview

• Every quests will have 1 Clear Reward and 3 Achievement Rewards
    (Yes, you will have to go back and do them)
  • Clear within the specified conditions to obtain them
  • Map quests usually gives Lapis
    Trials/Events rewards vary...
    Trust Moogles/Equips/Materias etc.
  • More Info JP Perspective

Ja tam się jaram :)

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Teraz jak tylko zmienia system summonow (ze zlotego krysztalu leca tylko 4* base) to bedzie jedna z najlepszych gier w jakie w zyciu gralem.

Btw o co chodzi z tymi bonusami do postaci? Czasami widze, ze jakas postac ma bonus +75% albo =100%

Edytowane przez Killabien