Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga PSXE FIFA 2017 sezon 1 - sprawy organizacyjne

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Tak, zaloze, jeszcze nie wiem czy dzisiaj zdaze.

69

Rozumiem ze 9 skoro 6 juz zajete? ;)

• Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 35,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie oto i lista druzyn 1. BoryZPL - Borusia M'dlad (GER) 2. nero-2082 - Schalke (GER) 3. KamilloLce - Leicester (ENG) 4. bartiz - Wolfsburg (GER) 5. Blachoo1950 - Roma (ITA) 6. Rapen - Stoke (EN

• Panowie, najpierw pograjmy 3 tyg, a pozniej myslcie o nagrodach, bo kazda liga na tym forum umierala szybko, a to ktos po (pipi)e dostal w 1 kolejce i nagle byl pol roku w delegacji, a to ktos gre spr

• Ekhu ekhu prze(pipi)alem dwumecz ekhu ekhu.   Pierwszy mecz Forebode 0 : 2 ja. Drugi mecz ja 1 : 4 Forebode.   Na swoja obrone powiem ze mama wlaczyla odkurzacz.

Opublikowano

Tak, zaloze, jeszcze nie wiem czy dzisiaj zdaze.

69

Rozumiem ze 9 skoro 6 juz zajete? ;)

Nie znam tej pozycji ale niech bedzie 6.

(pipi)a XD 9 znaczy sie

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Hej,

Od piątku do środy nie będize mnie w domu i nie będę miał dostepu do konsoli. Jeżeli to nie przeszkadza to wybieram numerek, a jeśli np liga by sie zaczynała już w weekend i słąbo by było moje mecze odwlekać, to bym musiał zrezygnować.

Jesli powyższe Wam nie przeszkadza to wybieram nr 4.

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Z mojej strony nie ma problemu, nie jest to drabinka wiec mecze mozna nadrobic, uzgodnimy wczesniej kiedy i do tego momentu bedzie czas. Oczywiscie wszystko w granicach rozsadku.

Opublikowano

Nie w każdy weekend jestem dostępny. Na tygodniu chętnie pogram, możemy cisnąć po 2 kolejki tygodniowo jak trzeba. Wybieram numerek 8.

Opublikowano
  • Autor

Tak, jeszcze czekamy na ostatnia dwojke, specjalnie nie podaje zeby wszyscy w tym samym momencie poznali swoje zespoly :)

Opublikowano
  • Autor

Panowie, zalozylem spolecznosc i poslalem zaproszenia :)

problem tylko z Rapenem, ciezko go znalezc w 1300 wynikach wiec wyslij zapka do znajomych albo znajdz spolecznosc Fifa 17 liga psx extreme :)

Jeszcze tylko KamilloLce i podaje druzyny.

Panowie to startujemy od piatku czy poniedzialku?

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano
  • Autor

Panowie oto i lista druzyn :)

1. BoryZPL - Borusia M'dlad (GER)
2. nero-2082 - Schalke (GER)
3. KamilloLce - Leicester (ENG)
4. bartiz - Wolfsburg (GER)
5. Blachoo1950 - Roma (ITA)
6. Rapen - Stoke (ENG)
7. maciek0112 - Milan (ITA)
8. Plamski - Valencia (SPA)
9. Giuly_PL - FC Porto (POR)
10. easye_PL - Olympique (FRA)
11. CodenamePL - Sevilla (SPA)
12. Daddys_LambOo - Sporting (POR)
13. Radothan - Benfica (POR)
14. Matriks1111 - Bayer 04 (GER)

W linku ponizej paczka z plikiem z lista druzyn (pswd: ligaforumek01).

http://chomikuj.pl/boryz/Dokumenty

Jutro terminarz spotkan i ustalamy termin pierwszej kolejki :) Jest troche czasu wiec mozemy sprobowac rozegrac pierwsza kolejka tak probnie z wieksza iloscia czasu na rozegranie meczy, co sadzicie?

Zapraszam na dolaczanie do spolecznosci Fifa 17 liga psx extreme, zeby wrzucac najwazniejsze komunikaty tam :)

Opublikowano
  • Autor

Gotowe, uzepelnilem, mam chwwilowo tylko problem z PSN ID od Rapena.

A takze jeszcze jeden, moze ktos z Was zna jakas alternatywe dla konkuri? Wszystko byloby super gdyby wlaczenie ligi jednak nie bylo platne ;P

Za nasza lige trzeba by wylozyc ponad 14 funtow, wiec musze znalezc jakas alternatywe, w najgorszym wypadku recznie bede dodawal w excelu ;)

Opublikowano
  • Autor

Ok, Panowie ogarnalem.

http://www.haxball.gr/league/view/215140

Wszystkie szczegoly tutaj:

http://www.psxextreme.info/topic/114074-liga-psxe-fifa-2017-sezon-1-tabela-terminarz-wyniki-uczestnicy/

Na pierwsza kolejke dalem troche wiecej czasu zebysmy wszyscy posprawdzali co i jak, mamy praktycznie tydzien na rozegranie wiec zaczynajmy zabawe :)

Jak cos jeszcze na biezaco bedziemy zmieniac mniejsze rzeczy, jak cos Wam nie pasuje dawajcie znac :)

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze tak tylko na koniec przygotowan i poczatek ligi, Panowie bawmy sie, nie zrazajmy w razie porazek, liga jest dluga i wszystko mozliwe, szanujmy swoj wzajemny czas.

Opublikowano

Moze zaloz odzielny temat, gdzie ludzie beda wrzucac same wyniki, ewentualnie krotki komentarz meczu. ^^

Opublikowano
  • Autor

Mysle ze tamten zalozony 2gi temacik juz starczy, nie chce tez robic duzego syfu w dziale :) Przyjmijmy ten sezon troche jako rozgrzewkowy, jak dalej bedziemy chetni do gry to w drugim poprawimy slabe punkty z 1szego sezonu ;)

Opublikowano

No więc pierwsza kolejka z Leicester, a ja muszę ograć trochę Sporting, ale mega się cieszę, super zespół mi wpadł. 
Fajnie ogarnąłeś sprawę, dzięki i props za inicjatywę :) 

Opublikowano
  • Autor

Szybko i zgrabnie poszlo, wiec nie ma za co naprawde :)

Jest nas troche wiec mam nadzieje ze wytrwamy do konca w takim skladzie :)

Opublikowano

Pierwsza kolejka z Nero... ok  :flag_of_truce:

Edytowane przez Radovan