Opublikowano 29 października 20168 l Witam. Mam takie głupie pytanie. Może źle się rozglądam po sklepach albo nie wiem. Oświećcie mnie jak możecie. Czy zawsze przyklepana cena danej gry na DS i 3DS jest permanentna czy spadają z biegiem czasu jak PS4 i Xone? Od roku cenę np. Mario kart 7 stoi w miejscu. Apollo Justice z 2007 na ebayu około 40E. Co tu jest grane?
Opublikowano 29 października 20168 l Witaj Gamer.Na początek muszę pogratulować oryginalnego awatara. To twój gadżet?A co do gierek - tak, ceny tych gierek rzadko spadają, a nawet z biegiem czasu idą w górę.W Polsce jest taki sklep http://konsoleigry.pl/, który dość często ma gierki Nintendo w promocji, obczaj. http://konsoleigry.pl/gry-na-3ds/2270-mario-kart-7-3ds-45496521264.html 149 zeta
Opublikowano 29 października 20168 l Tak jak pisze Grzybiarz. Wszystko co produkuje Nintendo trzyma cenę. Obniżek możesz spodziewać się dopiero wtedy, gdy wydają coś w Selectach. Swoją drogą Apollo Justice za 40 euro? Na videogamesplus.ca masz za ~110zł.
Opublikowano 29 października 20168 l ...Gierki z tego sklepu działają na europejskim 3DS-ie? Słyszałem o różnych metodach zdejmowania blokady regionalnej, ale nie wiem, na ile są rzetelne.
Opublikowano 29 października 20168 l Czyli wszyscy po prostu to robią i kupują gierki z Kanady? Dam, jak za starych dobrych czasów DS-a. Edytowane 29 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 29 października 20168 l Apollo Justice jest na DS'a, więc blokadą regionalną przejmować się nie trzeba.
Opublikowano 29 października 20168 l mdr. No tak, oczywiście, na DS-a. Niskobudżetowa gra sprzed prawie 10 lat do wyrwania za 110 zł jak poszukasz po całym świecie, rynek konsol Nintendo w skrócie. Edytowane 30 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 29 października 20168 l To takie Apple, ale dla graczy. Dzięki temu gry które kupiłem na premierę 2 lata temu, a wciąż nie zdążyłem ich otworzyć, nadal są warte praktycznie tyle samo.