Skocz do zawartości

Śluby i inne (pipipi) graczy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

sposób na zdobycie rozmiaru palca partnerki już kiedys opisywałem, polecam, kupiłem tylko 6 rozmiarów za duży.

Powiedziałem ten sposób ze sreberkiem pani ekspedientce i ładnie się roześmiała. Oczywiście powiedziałem jej że to kolega zrobił, a nie "ekolega na forum psxextreme".

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobrazilem sobie jak wieczorem panstwo bizonowie rozchodza sie do wlasnych pokoi, na chwilke dla siebie, zona wyciaga okulary , rozklada ksiazke i nagle slyszy dziwek wysypywanych klockow lego, lecz

Opublikowano

Żona musi mieć własne hobby to podstawa każdego dobrego związku. Jeżeli baba nic sobą nie reprezentuje i poza mężem (i dziećmi ) nie ma w życiu nic ciekawego to współczuję mężowi

Opublikowano

Gorzej jak babka musi się opiekowac domem i  dziećmi,  a jej hobby to nurkowanie.

Opublikowano

"Janeeeeek! Musimy kupic nowa wanne, ta juz jest za plytka"

Opublikowano

Ja tam paręnaście lat już ze swoją mieszkam bez ślubu i jest git, o gry nie marudzi co najwyżej o nadużywanie alkoholu i, że nie chce się z nią ożenić właśnie :) Co do ślubów to coraz częściej słyszę, że jacyś znajomi się rozwodzą separują czy inny (pipi), więc nie ma reguły, a my twardo aż nas chyba śmierć nie rozłączy.

Edytowane przez subek