Opublikowano 27 listopada 20168 l Autor sposób na zdobycie rozmiaru palca partnerki już kiedys opisywałem, polecam, kupiłem tylko 6 rozmiarów za duży. Powiedziałem ten sposób ze sreberkiem pani ekspedientce i ładnie się roześmiała. Oczywiście powiedziałem jej że to kolega zrobił, a nie "ekolega na forum psxextreme".
Opublikowano 27 listopada 20168 l Żona musi mieć własne hobby to podstawa każdego dobrego związku. Jeżeli baba nic sobą nie reprezentuje i poza mężem (i dziećmi ) nie ma w życiu nic ciekawego to współczuję mężowi
Opublikowano 27 listopada 20168 l Gorzej jak babka musi się opiekowac domem i dziećmi, a jej hobby to nurkowanie.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ja tam paręnaście lat już ze swoją mieszkam bez ślubu i jest git, o gry nie marudzi co najwyżej o nadużywanie alkoholu i, że nie chce się z nią ożenić właśnie Co do ślubów to coraz częściej słyszę, że jacyś znajomi się rozwodzą separują czy inny (pipi), więc nie ma reguły, a my twardo aż nas chyba śmierć nie rozłączy. Edytowane 28 listopada 20168 l przez subek