Opublikowano 12 stycznia 20178 l Witam mam rpoblem z grą carmageddon max damage podczas uruchamiania wyskakuje że program zostaje zamknięty i tak za każdym razem nie wiem o co chodzi zainstalowałem wszystkie sterowniki do karty graficznej z internetu,coś podejrzewam że musze zaktualizować system ale jak to zrobić ,bo mi wyszukuje w nieskończoność proszę o pomoc bo mam dość tego wszystkiego,wszystko próbowałem nawet aktualizacje z internetu też nic nie dają.. mój system to windows 7 Edytowane 12 stycznia 20178 l przez Sleeper
Opublikowano 12 stycznia 20178 l ok, zeby nie robic tu beki, skoro juz otworzyles nowy temat i ak ci zalezy... czy oprucz tego, ze cie wyrzuca masz jakies dodatkowe info? MNozesz zrobic screenshota?
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Autor dziwny ten świat,po zainstalowaniu microsoft visual z folderu commonredist czy jak to się nazywał zainstalowałem i teraz mi instaluje,może po tym zadziała wreszcie
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Autor dlaczego nie chciałeś pomóc ? :/ dlatego że to marnowanie czasu? na ten badziew? znam dużo osób którym się podoba ten remake
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Ale ten microsoft visual powinien Ci się sam zainstalować przy instalacji na STEAM. A skąd masz grę? Jak z jakiegoś forum warezowego, to tam szukaj pomocy. Jak kupujesz oryginał, to musi działać, a tak? Nie wiem, może cracka nowszego se musisz pobrać?
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Sleeper jesteś na forum konsolowym więc rozumiem, że posiadasz ps4 albo x'one? Jak tak to polecam ci wersję konsolową, jest dobrze zoptymalizowana i generalnie świetnie się gra. Podobno gra to straszny niewypal takze nie marnuj swojego czasu... Podobno nie masz pojęcia o czym gadasz, więc się nie wypowiadaj
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Sleeper jesteś na forum konsolowym więc rozumiem, że posiadasz ps4 albo x'one? Jak tak to polecam ci wersję konsolową, jest dobrze zoptymalizowana i generalnie świetnie się gra. Niema to jak opluć kogoś i powiedzieć mu do tego, że kupił złą wersję gry xD
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Panowie konsolowcy dziękujemy za porady a teraz auf wiedersehen, jeszcze ci takie wejdą do tego działu
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Autor udało mi się trza było zaktualizować komputer ale njapierw trzeba microsoft visual ściągnąć..
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Czyli kolega pewnie gra na piracie, bo na STEAM by takich akcji nie było. Ja bym się bardziej czepił, że użytkownik zakłada nowe tematy do każdej popierdółki typu Aktualizacje w nieskończoność . Są tematy zbiorcze do rozwiązywania problemów ze sprzętem, nie spamuj w dziale z grami, jak jest dział HARDWARE od tego.