Opublikowano 21 sierpnia 20177 l To chyba bedzie jej projekt. Czy to nie jest czasem żonka szefa Monolith?
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l jrpg w klimatach sredniowiecza od monolith? yes please niby tylko 2 obrazki a i tak juz sie jaram
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Btw czy gdzies bylo pisane, ze to ma byc online? Tak mi sie cos kojarzy, ale nie jestem pewien. Zdecydowanie bardziej wolalbym przygode singlowa.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Autor Wystarczyły 3 arty i juz najbardziej oczekiwana gra przeze mnie. Proszę tylko bez kretynskiego designu bohaterów.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Stream na żywo leci gameplay z xeno. Framerate wyglada dramatycznie słabo ile tam może być klatek podczas walki 20?
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Autor Drugi gameplay i drugi który kompletnie nie robi tak na dobrą sprawę. Niech dadzą jakis dobrze zmontowany trailer lepiej i poprawiają fr.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Autor Nie wiem. Szczerze mówiąc to nie podoba mi się jak ta gra się prezentuje i chyba sobie mocno wbijam do głowy, że jest inaczej i jaram się nadal xd.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l O co chodzi z tą grą, czemu to wygląda dużo gorzej niż jedynka? Jak dużo gorzej? xD Naćpany czy ślepy? Dla przypomnienia xeno x xeno 1 xc2 dużo lepiej dwójka nie wygląda, ale żeby dużo gorzej to bym w zyciu nie powiedział Edytowane 28 sierpnia 20177 l przez _Be_
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Dlaczego dałeś screena z xeno x? A mi się podoba xeno 2. Ale pewnie nie zagram bo nie grałem w jedynkę. Chyba że nie są ze sobą powiązane? Edytowane 28 sierpnia 20177 l przez Rayos