Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ależ ta gra robi, znacznie bardziej niż wersja na wiiu. Gra wgląda I działa swietnie niezależnie od tego czy dock czy nie, sztywne 60fps all the time, miazga. Trasy niektóre, zwłaszcza te nowe robią ogromne wrażenie, a deszcz i burza w jednej trasie na handheldzie robi większe wrażenie przy ogromnym poczuciu prędkości niż deszcz w Driveclub

Also, hero mode :banderas: I to zliczanie prób :pawel: tylko 1 trasę zrobiłem za 1 razem

• Odpowiedzi 100
  • Wyświetleń 18,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zdrowywariat
    zdrowywariat

Cyfrę to do 10 euro można kupić, jakiegoś indyka, reszta powinna być w pudełkach.

• Jakbyś trochę poczytał to zdziwiłbyś się ile milionów $ musi wyłożyć taka malutka ekipa. Taki The Witness był tworzony przez 5 lat przez ok. 7/8 osobowy zespół a na samą produkcję wydali 7mln$.   Ta

Opublikowano

Opublikowano

hahaha don mnie uprzedzil, wlasnie mialem wklejac ;)

jak kiedys kupie switcha to ta gierka od razu moje day one, no niesamowicie to sie prezentuje

Opublikowano

Zagrałem dosłownie chwile i mam wrazenie ze to jest duzo trudniejsze niz Wipeout (ostatnie odsłony bo te z PSX'a to inna para kaloszy). Juz widze ze trasy na pamięć żeby idealnie przełączać się kolorkami. Trasa w deszczu to mistrz!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przekozak giereczka, choc mam wrazenie ze niektore trasy mocno odstaja od innych

niech juz wypuszczaja tego patcha z multi z friendsami i time trialami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Alez to wymagajace i szybkie na pozniejszych eventach kampanii, swietna gra ale karty kutas sie nalezy bo miesiac temu zapowiedzieli patcha i dalej sie nie pojawil

Opublikowano

W poprzedniej części patche lądowały dłuuuuuugo po zapowiedzi, także tu też się (kiedyś) pojawi

Opublikowano

Update będzie 19 kwietnia.

Opublikowano

time attack liczylem ze bedzie z leaderboardsami, a tu niestety mamy pobic wykrecone czasy tworcow offline

friendlobby tez dziwne bo wybieram pojazd, trase z losowo wybranych szesciu i czekam, nie widze zadnej opcji by zaprosic do lobby znajomych, mam rozumiec ze cudownie gra dolaczy do innego gracza jesli mam go na friendliscie i tez czeka w lobby? oczywiscie takiemu graczowi nawet wiadomosci nie wysle by tak zrobil bo nie ma jakiejkolwiek opcji komunikacji miedzy graczami na konsoli wiec zostaje ustawka na forum lub psn party

w kazdym badz razie ktos chetny sie poscigac i potestowac?

Opublikowano

to moze opiszcie jak to multi dziala na tym switchu, gierka sama was dobiera bo macie sie w znajomych?

Opublikowano

Nie na switchu a w tej konkretnej grze.

Tak, rzuca nas do jednego roomu bo mamy się w znajomych, rozwiązanie conajmniej dziwaczne. Tak to multi dokładnie takie samo jak z randomami: wybieracie wyścigi z puli losowo dostępnych, potem gra losowo wybiera wyścig z tych co wybraliśmy i się ścigacie. Trzy kolka, dostajesz punkty do multi które nic nie dają (może matchmaking) i cykl się powtarza. Niestety, multi w fast rmx jest mocno ograniczone, nie można wybrać klasy prędkości, nie można zmienić pojazdu między wyścigami, nie ma turniejów, itd itp, no ale to mała Indie gierka robiona w paru chłopa. Dobrze, że sam netcode i gra działają bez zarzutu, zero lagow, błyskawiczne wczytywanie, płynna rozgrywka, no komfort grania jak po singlu

Opublikowano

ta gierke chyba robi 5 osob wiec mozna przymknac oko ale same lobby katastrofalne jak pisze rayos - klasa predkosci defaultowo najnizsza (choc ta gra nawet w tej jest mega szybka), nie mozna zmienic pojazdu, brak wysylania zaproszen do znajomych by dolaczyli do lobby to prokuratura (bo jak niby mam dac znac komus z friendlisty, ktory jest online ze chcemy sie scigac jak nawet prywatnych wiadomosci przez OS nie mozna wysylac? zostaja ustawki jak wczoraj - pisanie PW lub wiadomosci w temacie na forum xd), nawet po wyscigu czasow przejazdu ludzi nie podaje by wiedziec ile nam sekund zabraklo

ale scigalo sie super i tak bo gierka jest po prostu fajna, az szkoda, ze jakis wiekszy team jej nie robi bo ma duzy potencjal

ciekawe co za tydzien mk8 pokaze w kwestii multi bo to juz tarafy ulgowej nie bedzie jesli chodzi o developera

Opublikowano

no ale mk8 to już kilka dobrych lat śmiga online i jest w porządku

Zmieniło się to, że na WiiU nie można było zmienić między wyścigami pojazdu/zawodnika. Na Switchu można.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

na innym sprzecie przeciez, z tego co widzialem tez jakies zmiany w organizacji multi szykuja

Opublikowano

praktycznie to samo Ficek ;) no, może poza tą zmianą postaci/pojazdu między wyścigami. 

Co jak co, ale multi w mk8 działało i działać będzie bdb, o to bym się nie martwił 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

scigamy sie cos forumek?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jacyś chętni na wspólne granie dziś wieczorem?

ok. 21:00

Edytowane przez FunkYoSelf