Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Expert ale co mnie obchodzi ile musiałeś dopłacać (kek) Kupiłeś kaloryfer bez gier (no bo wszystko możesz ograć na PS4 amator wiec po co?) i teraz racjonalizujesz.

Expert nie przeszedł od kwietnia tego Horizona, no rzeczywiscie SUPER EX KU,RWO!!!

Przy takim wysypie gier czeka na lepsze czasy.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 585,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Expert, jaki żal xd 

Opublikowano

A w co grasz, że taki EXCLUSIVE czeka?

Opublikowano

Expert przeżywa te 350 funtów jakby to była jego miesięczna wypłata xd a przecież telefony ludzie biorą za połowe ceny XOX i nie ma spiny, a ten kruszy kopię. Na coś trzeba użyć te telewizory 4K chyba nie? No chyba, że cie zadowala czekerboard na prosiaku ale zaraz mi sie przypominają posty jak płakałes o róznice między 900p a 1080p - a teraz nagle 4K niewidoczne :rotfl:

tu nie chodzi o pieniądze, bo to tylko połowa nowego iPhona, myślałem tylko że jako gracz szanujesz się i kupujesz sprzęt do grania a nie podniecania się niezauważalnie wyższą rozdzielczością w multiplatformach którymi przecież tak mocno gardzisz, jak to, podwójne standardy? xD

Przypominam że klapy to podniecały się wyższą rozdzielczością w przerwie od ogrywania tytułów ekskluzywnych, może za rok zakup X-a będzie miał sens, ale za rok to będzie zapowiedź PS5 i każdy będzie parskał śmiechem na myśl o tej upadającej marce.

Opublikowano

Za rok rozdzielczość znowu nabierze znaczenia, przypominam, że to boty fapowały się to rozdziałki zanim to było modne w czasach gdy multiplatformy śmigały lepiej na X360 i grali w RDR jak ludzie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie widzę, żeby ktoś się miał jarać wyższą rozdzielczością. Ale dlaczego mam grać w gorszej jakości? W imię miłości do marki? Lepsza jakość była na Pro to kupiłem Pro. Teraz będzie na X to kupuję X. Co w tym dziwnego? 3DSa też wymieniłem na new3DS, a teraz szykuję się na wymianę iPada Air 2 na coś nowszego. Prosta sprawa. Nie stać Cię? No trudno, ale w jakim celu trujesz dupę tym których stać?

Opublikowano

Musi się jakoś dowartościować c'nie?

Opublikowano

No ja wiem, ale kiedyś wojny były zabawne. A teraz pełno w nich frustratów, albo ludzików którzy od tak dawna piszą brednie, że aż w końcu sami w nie uwierzyli

Opublikowano

Nie, spokojnie, tu wszyscy trollują :D

Opublikowano

Jak tam niebieskie biedaki? Dalej beka ze szrota4 bez gier i że wszyscy uciekli z tej tonącej łajby w niebieskim szambie?  :)

Opublikowano

Czyli co greg podsumowal temat i mozna zamykac? Jak kogos stac na slonia w trampkach to niech kupuje, a tobie chyu do tego

Opublikowano

Przecież caly czas rozmawiamy o zakupie konsoli i samym faktem posiadania konsoli, z punktu widzenia Janusza.

Przecież zakładając ze każdy może mieć w domu dwie konsole nie byłoby tego tematu, wy jacyś upośledzeni jestescie? Z miłosci do Xboxa ciężko wam przyznać racje ze to Playststion jest cały czas lepszym wyborem jako konsola z grami, to wszystko.

Opublikowano

Nie, najlepszym wyborem jest kupno wszystkich konsol. A jak stać Cię na jedną to kupujesz pod siebie. No przecież nie kupię PS4 jak chcę pograć w Girsy online albo Zeldę. To jest oczywiste. Ale w jednym masz rację i to Ci trzeba przyznać. Dla Januszy plejstejszyn najlepsze

Opublikowano

Owszem, tak jak kiedys najlepszym wyborem dla Januszy był X360

Opublikowano

Przecież caly czas rozmawiamy o zakupie konsoli i samym faktem posiadania konsoli, z punktu widzenia Janusza.

Przecież zakładając ze każdy może mieć w domu dwie konsole nie byłoby tego tematu, wy jacyś upośledzeni jestescie? Z miłosci do Xboxa ciężko wam przyznać racje ze to Playststion jest cały czas lepszym wyborem jako konsola z grami, to wszystko.

A Tobie jest ciężko ogarnąć, że ktoś ma inne zdanie niż Ty... to, że PS4 po trze latach dostało jakieś gry nie znaczy, że do wszystkich ten fakt trafi, są ludzie, którym do szczęścia wystarczy tylko Halo i w (pipi)e mają wszystkie inne gry jakie obecnie ukazały się na PS4, zresztą Ty też masz je w (pipi)e. 

Z tego wszystkie udało Ci się zagrać tylko w horajzona, którego nawet nie skończyłeś, Ty bronisz swojego gustu czy gustu innych klapów? bo z tego co widzę to Twoja sytuacja growa wygląda tak samo jak u bota xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dla januszy zawsze było najlepsze plejstejszyn. Bo Sony. Sony to kurde Sony

Opublikowano

Przekonaliscie mnie, będę napierdzielac w Forze 7 do premiery Forzy horizon 4 xD

Opublikowano

Przekonaliscie mnie, będę napierdzielac w Forze 7 do premiery Forzy horizon 4 xD

Zawsze możesz w Gran Turismo Sport XDD

Opublikowano

Zawsze możesz w Gran Turismo Sport XDD

+ PCars 2

> Forza 6 HD

Opublikowano

Forza 6 4K psia twoja mać 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Godot tak bronisz tego śmiecia bonka, a nawet nie włączyłeś choćby na minutę multiplayera w gearsach. Może pieniążków na golda nie starczyło? xd

Czemu nie ograłeś sunset overdrive, quantum break i halo 5? Po tych kilku godzinach z kolekcją szefa kuchni stwierdziłeś, że ta seria to syf?

5h z forza horizon? Jakiś darmowy weekend był? :yao:

21 minut z Ori i wywaliłeś z dysku?

Zagrałeś na tym sprzęcie chociaż w jedną dobrą grę?

Opublikowano

Wtedy w lesie był jak grał, a tam godzin nie zlicza.

Opublikowano

Pewnie cebula na pol z kuzynem (czy szwagrem czy kto tam z rodziny) zeratulem i graja na wspolnym koncie xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.