Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
mutex/ocfipreoqyfb/mutex

jak nic? Jest THE DIVISION  z ekipa na party grane

mutex/ocfipreoqyfb/mutex

Shen, też widzę zaraziłeś się mutexem ?  coś jak chorobsko  z mgsa ;/

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

na xboxie taka nedza ze jakies ochlapy z peceta to mesjasze nagle :yao:

poszukaj jakiejś listy prawdy yetiego, a bedziesz miał to samo
Na(pipi)any to do domu. Zaraz mogę Ci wkleić listę z tego roku wraz z zapowiedziami i zobaczysz jak na się sytuacja, pijaku.
Opublikowano

mogę Ci wkleić listę z tego roku wraz z zapowiedziami

Wklejaj, zrób mi dobrze człowiek :fsg:

Opublikowano

potrafi ktos wytlumaczyc tak na powaznie czemu z xboxem jest tak zle i sa cieniem siebie z poprzedniej generacji?

Opublikowano

"Źle" myślą o stanie Xboxa głównie Ci, którzy go nie posiadają lub posiadają tylko jedną konsolę. Co miesiąc ukazują się na niego gry, w regularnych odstępach czasu ukazują się nowe tytuły na wyłączność (wiadomo W10+XBX), sieciowo jest lata przed konkurencją, a za lekko ponad miesiąc ukaże się jego ulepszona wersja będąca najlepszym wyborem dla konsolowego 4K. Czego chcieć więcej?

Opublikowano

Microsoft po prostu czerpie inspirację od lidera na rynku 

DHhxALcUQAA8jEh.jpg

Opublikowano

Czytałem, ale widzę, że nie zrozumiałeś. OK. Jeszcze raz:

Czego chcieć więcej?

Dobrych gier? 

Opublikowano

sieciowo jest lata przed konkurencją

coo?

Opublikowano

regularne odstepy czasu xd - jeden dobry ex na rok?

w czym jest niby sieciowo lata przed konkrurencja? chyba jesli chodzi o nintendo, tu sie zgodze

ulepszona wersja xd - taki sam rak jak prosiak, sami sobie gotujecie los polkonsol jarajac sie tymi remasterami, a potem narzekacie, ze was dymaja

Opublikowano

Czytałem, ale widzę, że nie zrozumiałeś. OK. Jeszcze raz:

Czego chcieć więcej?

Dobrych gier? 

- Cuphead

- Forza Motorsport 7

- Destiny 2

- Dishonored: Death of the Outsider

- Dragon Ball: Xenoverse 2

- Ruiner

To tylko gry z tego miesiąca. Nie obchodzi mnie czy Ci się podobają czy nie: masz wybór, a to gry na 80%.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

No spoko, ale we wszystkie z nich mógłbym zagrać na innej platformie. 

Opublikowano

ulepszona wersja xd - taki sam rak jak prosiak, sami sobie gotujecie los polkonsol jarajac sie tymi remasterami, a potem narzekacie, ze was dymaja

Proszę nie zestawiać KOXa i Prosiaka, sprzęt od Microsoftu to znacznie wyższa półka pod względem jakości wykonania i mocy 

Opublikowano

Cuphead najlepszy z listy prawdy de dalno.

Opublikowano

- Destiny 2

- Dishonored: Death of the Outsider

- Dragon Ball: Xenoverse 2

- Ruiner

Czaicie typa?

XD

Premiery na Xboxa

Opublikowano

No spoko, ale we wszystkie z nich mógłbym zagrać na innej platformie. 

no to zagraj, w czym problem? 

Opublikowano

coo?

Intuicyjny interface, prędkość pobierania, Beam, rankingi GS i statystyki graczy. Niedługo wprowadzane pobieranie częściowe. Ja wiem, że to CW, ale powątpiewanie w to, że MS wyznacza standardy na poletku sieciowym to nawet nie prowo, tylko od razu debil.

@Rayos: powiedział typ, który kupuje na Switcha wszystko jak leci, bo w pudełku i na Switcha. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te gry z Xa to pewnie ograsz na PC, bo Wy wszyscy macie PC-ty co to mocą miażdżą Scorpiona w przedbiegach. 

coo?

Intuicyjny interface, prędkość pobierania, Beam, rankingi GS i statystyki graczy. Niedługo wprowadzane pobieranie częściowe. Ja wiem, że to CW, ale powątpiewanie w to, że MS wyznacza standardy na poletku sieciowym to nawet nie prowo, tylko od razu debil.

Opublikowano

xd nie zwróciłem nawet uwagi na to :D Paolo pewnie pomylił fulla Forzy z demkiem, a cuphead wychodzi już tak długo, że pewnie się pogubił 

Opublikowano

@Rayos: powiedział typ, który kupuje na Switcha wszystko jak leci, bo w pudełku i na Switcha. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te gry z Xa to pewnie ograsz na PC, bo Wy wszyscy macie PC-ty co to mocą miażdżą Scorpiona w przedbiegach. 

nie, nie ogram na PC, ogram na PS4 np :kaz: Albo na X1,  whatever to przecież w sumie, zagram na tym na czym mi wygodniej. Jak dobrze być multiplatformowcem i nie musieć przekonywać samego siebie, że jedyna konsola jaką posiadam jest tą najlepszą :banderas:

cupheada kupie na promo na X1 a forze olewam ciepłym moczem

Opublikowano

Teraz mam pewność Paolo DE vesir to DonSterydo.

E tam, DonSterydo zawsze czul pismo nosem, juz od startu generacji powaznie ograniczyl foruming, a po pokazie Koxa zszedl ze sceny, wiedzac co sie dzieje.

Opublikowano

potrafi ktos wytlumaczyc tak na powaznie czemu z xboxem jest tak zle i sa cieniem siebie z poprzedniej generacji?

co tu dużo mówić, sami się zaorali na początku generacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.