Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, aphromo napisał:

God of War, Detroid, Days Gone

Mój borze iglasty, zawsze ta sama formułka. :facepalm: O ile nie mam absolutnie żadnej wątpliwości co do jakości GoW-a, tak Gays Done od rzemielśników z Bend Studio czy Detroit od Cage'a to taki sam filler jak Crackdown 3 czy Below.

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Days gone? Rewolucja w gatunku, calkowicie innowacyjny pomysl

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Mój borze iglasty, zawsze ta sama formułka. :facepalm: O ile nie mam absolutnie żadnej wątpliwości co do jakości GoW-a, tak Gays Done od rzemielśników z Bend Studio czy Detroit od Cage'a to taki sam filler jak Crackdown 3 czy Below.

A widzisz ja mam odwrotnie, niepokoje sie o GoW, a DG czy Detroit w mojej opinii to pozytywna niespodzianka, ale nie bede pisal matury na temat wlasnych spostrzezen :) Wyjdzie sie ogra i oceni.

3 minuty temu, Ficuś napisał:

Rewolucja w gatunku, calkowicie innowacyjny pomysl

Pojedynek na innowacyjnosc z Zelda z pewnoscia bedzie bardzo ciekawy.

Opublikowano

a tam (pipi)icie. wyglada jak przyzwoita gra na 8. e: w sensie days gone

Edytowane przez nobody

Opublikowano

mario kart 11 podobno bardzo innowacyjna produkcja :)

Opublikowano

maxresdefault.jpg

Ale Sony doi za te remastery :(

Opublikowano
21 minut temu, Ficuś napisał:

Days gone? Rewolucja w gatunku, calkowicie innowacyjny pomysl

powiedz mi Ficuś w jakiej innej grze znajdziesz takie innowacyjne patenty jak duża ilość postaci na ekranie i walka z dwoma rodzajami przeciwników na raz? Chyba w żadnej 

Opublikowano
15 minut temu, nobody napisał:

a tam (pipi)icie. wyglada jak przyzwoita gra na 8. e: w sensie days gone

Days Gone ? Za wczesnie by oceniac, ale jesli obietnice okaza sie prawdziwe, to moze byc duzo lepiej

Opublikowano

widziałem tą samą misję, ale tym razem z oflankowaniem pułapki hunterów na drodze, ratowaniem przed powieszeniem jakiejś randomowej panny w lesie, bez skryptu z psami i tym razem w zaśnieżonej scenerii i no całkiem fajne te całe cinematic experience aka klon tlou

Opublikowano

dla mnie najwazniejsze jest to jak zostanie wykonane walczenie z duza liczba zombiakow, no ale ja to ja.

Opublikowano
19 minut temu, aphromo napisał:

Pojedynek na innowacyjnosc z Zelda z pewnoscia bedzie bardzo ciekawy.

to byłby całkiem udany trolling, ale jestem skłonny uwierzyć że ty piszesz to na serio.  

2 minuty temu, nobody napisał:

widziałem tą samą misję, ale tym razem z oflankowaniem pułapki hunterów na drodze, ratowaniem przed powieszeniem jakiejś randomowej panny w lesie, bez skryptu z psami i tym razem w zaśnieżonej scenerii i no całkiem fajne te całe cinematic experience aka klon tlou

jasne, wygląda na całkiem przyjemną gierkę o ile ktoś nie odczuwa przesytu typowego cinematic experience serwowanego przez Sony. Ale niezmiernie śmieszą mnie tezy wysuwane przez pewnego dzbana o niesamowitej innowacyjności tej gierki

Opublikowano
1 minutę temu, Playstation napisał:

to byłby całkiem udany trolling, ale jestem skłonny uwierzyć że ty piszesz to na serio.  

Pisze trzezwy, w pelni wladz umyslowych i smiertelnie powazny.

jasne, wygląda na całkiem przyjemną gierkę o ile ktoś nie odczuwa przesytu typowego cinematic experience serwowanego przez Sony. Ale niezmiernie śmieszą mnie tezy wysuwane przez pewnego dzbana o niesamowitej innowacyjności tej gierki

jeden obraz wart wiecej niz 1000 slow ja powiadaja

uzpQbcb.gif

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przeciw Gays Done postawiłbym State of Decay 2

Pomysl byl dobry.

Opublikowano

co to jest to typowe cinematic exp.? bo to co widziałem jakoś średnio się w to wpisuje, już prędzej GOW i Detroit

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przeciw Gays Done postawiłbym State of Decay 2, ale tam nie ma epic cinematic experience tylko survival, więc klapy powiedzą że crap :/

crap

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

jeden obraz wart wiecej niz 1000 slow ja powiadaja

uzpQbcb.gif

czy to ta słynna fizyka lepsza w grach na Playstation lepsza od Zeldy? 

Opublikowano

to cos wiecej niz fizyka, to jest pokaz idei

Opublikowano

Zelda i fizyka? Slaby skrypt i tyle

Opublikowano

tylko żartowałem

Opublikowano

aphromo używa gifów do wyrażania idei xD 

chciałoby się powiedzieć że każda jednostka używa środków wyrazów odpowiednich do jej poziomu. Więc jeżeli ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości co do poziomu intelektualnego klapów to chyba ten gif rozwiał wszelkie wątpliwości

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

exy nie wiem nie ogralem

Wreszcie coś mądrego i prawdziwego spod tego czerwonego nosa wycedziłeś. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

Zelda i fizyka? Slaby skrypt i tyle

Czyzby glos rozsadku niesmialo zaczal sie odzywac ?

Teraz, ragus napisał:

Wreszcie coś mądrego i prawdziwego spod tego czerwonego nosa wycedziłeś. 

Nie zabieram glosu na temat spraw o ktorych nie mam pojecia.

Pewnie dlatego taki, a nie inny dostalem tutaj tytul.

Opublikowano
Cytat

3 minuty temu, aphromo napisał:

nie mam pojecia.

I znowu prawda :obama:

Opublikowano

aphromo używa gifów do wyrażania idei xD 

chciałoby się powiedzieć że każda jednostka używa środków wyrazów odpowiednich do jej poziomu. Więc jeżeli ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości co do poziomu intelektualnego klapów to chyba ten gif rozwiał wszelkie wątpliwości

pamiętam jak w dyskusji n.t. ai strazników w mgsv padł śmieszek że to nie żadne ai, a zwykłe skrypty...

no kurfa good luck z jakimkolwiek ai, które nie jest zbiorem skryptów xddd

no i nie był to niestety żaden klap

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.