Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

tego linka jak przesuwają jak szmatę i to jest niby ta legendarna fizyka? xdd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

fajny filmik nie sadzilem ze konsola z moca topowego telefonu jest w stanie tak zaorac plejstejsion 4

btw nie wiedzialem ze horizon ma niepalaca sie trawe xD 

Opublikowano

Pomyśl jak zaorała przy tym xDboxa, bo tak bo tak jest lepiej dla graczy XD

Opublikowano

Czy rozmawiacie o tej nudnej gierce która przechodzi się na raty, lub odkłada na lepsze czasy, ta bez fabuły, w ktora można pograć na tej konsoli co można kupić używke za tyle co nowe Call of Duty?

beka

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wielkie brawa dla Horizon ZD, ze konsolowy ex wygral w kraju blachy, to tego sie nie spodziewalem.

No ale na PC taka bieda, ze nawet mnie to juz nie tak nie dziwi.

Spoiler

czaicie tak zalozyc konto na eurogamer.pl spamowac w komentarzach i pozniej w glosowaniu Top50 " wedlug uzytkownika aphromo ten ex na PS4 jest swietna gra poniewaz:ohboy:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

dotychczasowe zestawienie goty 2017 z sieci:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 86

The Critics' Picks - 73

The Readers' Picks - 13

Super Mario Odyssey - 15

The Critics' Picks - 14

The Readers' Picks - 1

Horizon Zero Dawn - 14

The Critics' Picks - 10

The Readers' Picks - 4

NieR: Automata - 5

Persona 5 - 4

PlayerUnknown's Battlegrounds - 3

Resident Evil 7: Biohazard - 2

Assassin's Creed Origins - 1

Divinity: Original Sin II - 1

Hellblade: Senua's Sacrifice - 1

Prey - 1

Uncharted: The Lost Legacy - 1

https://gotypicks.blogspot.com/

Opublikowano

Najwieksze osiagniecia technologiczne w grach 2017 wg Digital Foundry

/www. youtube.com/watch?v=1g3z3bkrK3o

numer 7 - Nex Machina PS4/PC

numer 6 The Surge multiplatforma ( bez Switcha )

numer 5 - Gravity Rush 2 PS4

numer 4 Claybook PC+beda porty PS4/X1

numer 3 Zelda ale chwalona glownie ze chodzi na Wii U

numer 2 AC Origins multiplatforma ( bez Switcha )

numer 1 Horizon Zero Dawn no kazdy wie ze kochany Horizon to ex PS4

Spoiler

Xbox ty smieciu (pipi)any xd nawet bezbeki z nintendo maja jedna gre xd

Opublikowano
6 godzin temu, golab napisał:

w przyszłym roku na ps4 Yakuza 6 i Yakuza Kiwami 2, to o dwie gierki więcej niż na xszrocie

ZAJ.EBISCIE XD 

trzydziesta ósma część gó.wnogierki dla pinga i remaster drugiej czesci a mowią ze na xboxie eksploatują serie

5 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Czy rozmawiacie o tej nudnej gierce która przechodzi się na raty, lub odkłada na lepsze czasy, ta bez fabuły, w ktora można pograć na tej konsoli co można kupić używke za tyle co nowe Call of Duty?

beka

Pięknie zaorany Horizon Zero Daun

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
14 minut temu, _Be_ napisał:

Pięknie zaorany Horizon Zero Daun

Zero Daun to ma lepszą fabułe niż wszystkie eksy na Switcha razem wzięte.

Opublikowano
14 minut temu, aphromo napisał:

Najwieksze osiagniecia technologiczne w grach 2017 wg Digital Foundry

/www. youtube.com/watch?v=1g3z3bkrK3o

smutny widok, klapy muszą wyszukiwać jakiś rankingów organizowanych w  dziwnych kategoriach by ich gierki miały szansę zawitać w czołówce, bo na zwycięstwo w kategorii najlepszych gier nie mają co liczyć :(

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Skąd wiesz jak nawet nie graleś? :usmiech:

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Skąd wiesz jak nawet nie graleś? :usmiech:

Tak piszą na forum, ja im wierze.

Opublikowano

No jasne, na forum napisali, że Horizon to (pipi) a Aloy to kórva i ja im wierze.

Opublikowano

na forum pisali że Switch będzie porażką, prawie im uwierzyłem 

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Tak piszą na forum, ja im wierze.

Xenoblade Chronicles 2 ma lepsza fabule niz jakikolwiek ex na ps4, handluj

Opublikowano
18 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A dla fabuły się GRA w GRY?

Opublikowano
27 minut temu, _Be_ napisał:

No jasne, na forum napisali, że Horizon to (pipi) a Aloy to kórva i ja im wierze.

I to właśnie w forach jest piękne, trzeba umieć oddzielać ziarno od plew, Horizon gra wybitna nie jest, ale na wycieranie nią podłogi tez nie zasługuje, bo na sile to można wycierać podłogę kazda gra.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

masz racje, ta szmata aloy nawet do wycierania podłogi sie nie nadaje :)

Opublikowano
53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dałem drugą szansę dla tego śmiecia, ale jak na razie gameplay biedny jak był tak jest. No, ale przynajmniej widoczki ładne. 

Nic na sile Paolo. Pamietaj aby chlonac przyjemnosc plynaca z zabawy, zebys tutaj masochizmu jak co niektorzy nie uskutecznial.

45 minut temu, Playstation napisał:

smutny widok, klapy muszą wyszukiwać jakiś rankingów organizowanych w  dziwnych kategoriach by ich gierki miały szansę zawitać w czołówce, bo na zwycięstwo w kategorii najlepszych gier nie mają co liczyć :(

Jak sie nie ma miedzi to sie na dupie siedzi panie asax, juz to panu kiedys tlumaczylem. Lepiej wygrac w takiej kategorii niz zadnej jak  pewna pozal sie boze konsola ktorej nazwy nie przytocze dla higieny dyskusji, a ranking najlepszych ? No wyzej kolega ficus nintendowy neofita sie naprodukowal, ja tam widze i Horizon leb w leb z najlepszym Mario w historii, Nier, Persone 5, ba, nawet dodatek do Uncharted4 na przekor forumkow mendrcom sie zalapal. A co ze smieciem yebanym ?

Zepsuty port z PC ?

stock-vector-cute-cartoon-kawaii-cloud-with-rain-drops-crying-sad-face-emotion-eyes-and-mouth-isolated-blue-662895832.jpg

No, ale ty jestes tym kto sprzedal swojego xboxa w cenie nowki na promocji, a teraz szukasz uzywki ps4 amateur na pchlim ( w jakim celu ? ), eksiki ps4 takie dobre ze w (pipi)owiutkim 1080p ograsz z dropami ? Czyli terafanki nie takie najwazniejsze wbrew tutejszym spustom ?

Tak jak w temacie, interesuje mnie wersja amateur w jakieś uczciwej cenie :lapka: 

Taki z pana koneser, taki z pana fan, masz pan zerowa wiarygodnosc, juz bym wolal wziasc kredyt chwilowke na telefon czy odpisac na te SMS ze niby milion wygralem, niz brac cokolwiek co pan tutaj pisze na powaznie.

Nie uwlaczajac.

13 minut temu, Pupcio napisał:

masz racje, ta szmata aloy nawet do wycierania podłogi sie nie nadaje :)

czyli tak samo jak Mario Odyssey, wierzac internetom.

28 minut temu, Rozi napisał:

A dla fabuły się GRA w GRY?

Oczywiscie ze nie, lepiej 1000h w Destiny.

Gunplay, to taka wyzsza forma gameplayu. Cos jak Frizer z DB.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
12 minut temu, aphromo napisał:

No, ale ty jestes tym kto sprzedal swojego xboxa w cenie nowki na promocji, a teraz szukasz uzywki ps4 amateur na pchlim ( w jakim celu ? ), eksiki ps4 takie dobre ze w (pipi)owiutkim 1080p ograsz z dropami ? Czyli terafanki nie takie najwazniejsze wbrew tutejszym spustom ?

Tak jak w temacie, interesuje mnie wersja amateur w jakieś uczciwej cenie :lapka: 

Taki z pana koneser, taki z pana fan, masz pan zerowa wiarygodnosc, juz bym wolal wziasc kredyt chwilowke na telefon czy odpisac na te SMS ze niby milion wygralem, niz brac cokolwiek co pan tutaj pisze na powaznie.

co za frustracja xD 

Opublikowano

Nie panie asax to nie jest frustracja, frustracje czulbym gdybym kupil najmocniejsza premiere roku ( pubg dla niekumatych ) na swojego KOXA.

Ale jedno Ci musze przyznac, zmiana nicku na playstation to byl bardzo dobry troll, sam bym wyebal za okno jakby mi konsola tak (pipi)ila 3 po 3 po kazdym uruchomieniu.

Opublikowano

Chuy cię obchodzi co robię ze swoimi pieniędzmi xD 

serio zrób sobie jakąś przerwę od forumka bo widzę ta cała miłość do PS4 to dla Ciebie niesamowicie serious business. Swoją ewangelizację przeciw Switchowi wynosisz nawet do statusów. 

Opublikowano

Nie obchodzi mnie to, widze, ze kupno nielubianej konsoli/gry to jest tutaj jakas forma poswiecenia dla wyzszego celu, nie pan jeden panie asax tak sie zachowujesz.

Gdybym znal tylko to forum to pomyslalbym ze sami hejterzy kupuja ta ps4, by pozniej wznosic rece do nieba i slusznym gniewem na szrota4 wybuchac.

Ewangelizacje ?

Nie, to jest tylko ukazanie pewnego hmm procesu myslowego. Od mocy PS4, do mocy Xboxa One, do jednej trzeciej Xboxa One, od Tegry2, do Tegry1, az do uwalonej Tegry1,  bateria spadla magicznie z wymarzonych 6-8h do 1.5 i tez jest dobrze.

Fani Nintendo to - tak obstawiam- sympatyczni ludzie z ktorymi bardzo szybko mozna sie zaprzyjaznic i nic ich nie denerwuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.