Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

kutasiarzu, random, bezbek :obama: ktoś tutaj się gotuje bo mu ps4 obrazajo 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
3 godziny temu, MaZZeo napisał:

nie każde nowe spojrzenie na na stare serie jest dobre, 

Zgadzam sie, na forum masz opinie ze dobre recki w wlasnie ukonczylem wstawiasz, z przyjemnoscia przeczytam Twoje wrazenia po ograniu nowego God of Wara, no kto jak kto ale Ty naganiac nikogo sztucznie nie bedziesz:fsg:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

polecam temat Xbox One: komentarze i inne rozmowy, boty jarają się grami, które mają być zapowiedziane.

Z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

Opublikowano

dzisiaj snilo mi sie ze jestem szczesliwie zakochanym mega bogatym snobem.

Ale sie obudzilem, no coz,chociaz te PS4 mi zostalo :(

Opublikowano
7 minut temu, Shen napisał:

polecam temat Xbox One: komentarze i inne rozmowy, boty jarają się grami, które mają być zapowiedziane.

Z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

lepiej zapowiedzieć wszystkie gry na 4 lata wprzód?

Pamiętacie jak Sony wygrywało E3 prezentacjami Shenmue 3 i Final Fantasy VII, gdzie są teraz te gry, ile lat mineło? 

Opublikowano
1 minutę temu, Playstation napisał:

lepiej zapowiedzieć wszystkie gry na 4 lata wprzód?

Ale mowisz o Quantum Break,Zeldzie czy nowym IP Coalition ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To co na Xboxie się zdarza (QB) na PlayStation jest raczej normą (FF, Shenmue, gierka Kojimy, TLG etc. etc.). Ogólnie znanym faktem jest to, że Sony wygrywa zapowiedziami. Tak klapy przetrwały pierwsze 3 lata toczenia beki z PS4 i teraz udają panów jak to u nich dobrze nie było.

Pluję na nich ordynarnie.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

Ale mowisz o Quantum Break,Zeldzie czy nowym IP Coalition ?

mówię o tym 

e3-2016-e3-2017-23863030.png

Opublikowano

Poza zapowiedziami wychodza tez gry, 2017 miał za(pipi)isty line up, ten nie bedzie gorszy.

Na xboxie jaranko jakims sea of thieves xd

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Poza zapowiedziami wychodza tez gry, 2017 miał za(pipi)isty line up, ten nie bedzie gorszy.

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ogólnie znanym faktem jest to, że Sony wygrywa zapowiedziami. Tak klapy przetrwały pierwsze 3 lata toczenia beki z PS4 i teraz udają panów jak to u nich dobrze nie było.

Opublikowano

Natomiast MS zapowiada i w ogóle nie wydaje swoich gier tylko je kasuje :kaz:

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To co na Xboxie się zdarza (QB) na PlayStation jest raczej normą (FF, Shenmue, gierka Kojimy, TLG etc. etc.). Ogólnie znanym faktem jest to, że Sony wygrywa zapowiedziami.

Wiesz, Paolo, teraz na Xboxie to jeszcze dochodzi ta nutka niepewnosci, czy gry nie skasuja wpisdu, jest afera z eksami, czy to beda eksy czy nie.

Zapowiedzi na lata ? Tak, nowe IP Coalition, na start generacji zapowiedziane, najpierw obsuwa roczna Scalebound, pozniej kasacja, Crackdown 3 zapowiedz 2015 i tak naprawde dalej nic nie wiadomo. Jest jeszcze jakis indyk zapowiedziany o ktorym grobowa cisza od lat xd poszukam to znajde

Sony ? TLG wydane, Shenmue 3 akurat potwierdzono premiere w 2018, FF to SE,Kojima - zgoda jest niewiadoma, ale sa newsy, np. ten Cernego itp. 

15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak klapy przetrwały pierwsze 3 lata toczenia beki z PS4 i teraz udają panów 

Nikt niczego nie udaje, beka z zapowiedzi Xboxa One przykryla wszystko nie pokazali zadnych gier poza fifa itp a pozniejsze gry to tez beka, forza 5 pay2play,kolekcja szefa kuchni bez multi itp,

14 minut temu, Playstation napisał:

mówię o tym 

Znalezione obrazy dla zapytania xbox one console launch exclusives

exy na tydzien klekac kurtyzany

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
56 minut temu, Kyokushinman napisał:

Lepiej niech robią tylko Girsy bo logo tego wymaga a G4 wcale nie powalało. Pierwszy i praktycznie cały drugi akt to porażka growa w stosunku do trylogii.

jasne, ponadto Gearsy 4 są bardzo bezpieczne i jak na pełnoprawną część serii wniosły bardzo mało nowości. 

Ale optykana tę sprawę zmieni się, jeżeli zdamy sobie sprawę że Coalition jako całkowicie nowe studio zrobiło Gearsy w 18 miesiecy bodajże, w miedzy czasie przygotowując remake pierwszej części. Bardzo, bardzo uzdolniony zespół 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pluję na nich ordynarnie.

Paolo co za slownictwo !!!

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

Zapowiedzi na lata ? Tak, nowe IP Coalition, na start generacji zapowiedziane, najpierw obsuwa roczna Scalebound, pozniej kasacja, Crackdown 3 zapowiedz 2015 i tak naprawde dalej nic nie wiadomo. Jest jeszcze jakis indyk zapowiedziany o ktorym grobowa cisza od lat xd poszukam to znajde

znowu udajesz głupiego?

Microsoftowi po pierwszej zapowiedzi Xboxa One paliło się pod stopami, dlatego zapowiedział gry których nie było nawet na papierze (Phantom Dust xD) 

teraz odeszli od tej strategii, co potwierdzają słowa Spencera. Na dzień dzisiejszy poza Orim wszystkie ich gry wyjdą do połowy 2018. Nie mają żadnej gry zapowiedzianej na 2019. 

Opublikowano
21 minut temu, Shen napisał:

Na xboxie jaranko jakims sea of thieves xd

co tam takiego zaje.bistego na ps4? horizon a tak to jakieś crapy i multiplatformy

Opublikowano

Słabo z czasem w tym roku, ale juz Nier ograne, teraz rozkoszuje sie Horizon, potem wjedzie Person 5 a w kolejce jeszcze Yakuzi i Nioh :obama:

Opublikowano

Ok Yakuza i Horizon. Tak sobie bym powiedział. 

Opublikowano
15 minut temu, aphromo napisał:

Jest jeszcze jakis indyk zapowiedziany o ktorym grobowa cisza od lat xd poszukam to znajde

below od Capybara Games, też czekam

od jakiś 4 lat

:cool: 

w końcu będą jakieś dobre gry do ogrania, a nie tylko obesrane AAA

Opublikowano
6 minut temu, Playstation napisał:

teraz odeszli od tej strategii, co potwierdzają słowa Spencera. Na dzień dzisiejszy poza Orim wszystkie ich gry wyjdą do połowy 2018. Nie mają żadnej gry zapowiedzianej na 2019. 

Czyli klamales z tym, ze Coalition to studio ktore moze robic kilka IP na raz.

O to chodzilo, dziekuje.

Godzinę temu, Playstation napisał:

będą. The Coalition to duże studio może pracować nad więcej niż jedną produkcją (coś jak Naughty Dogs)

Opublikowano

brak mi słów na Ciebie  aphormo 

Opublikowano

Brak mi słów na ciebie wezyr

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

co tam takiego zaje.bistego na ps4? horizon a tak to jakieś crapy i multiplatformy

W dziale PS4 nie jestes taki wyszczekany :):yakubu:

A projekt Sucker Puncha mnie zaintrygował, fajnie jakby wyszło z tego coś spoko

3 minuty temu, Playstation napisał:

brak mi słów na Ciebie  aphormo 

Krotka pilka robili nowe 1.5 roku, pozniej kasacja i Girsy, skonczone to nowe IP

Spoiler

Microsoft was in discussions with Epic. We were hugely invested in what we were working on. You don’t spend a year and a half working on a game without getting attached to it. There was a lot of discussion,” said Crump, adding that the decision wasn’t easy.

“I’d be lying if I said there weren’t some people on the team who were disappointed when they found out the thing they’d been working on for so long was going to be shelved.

“If you’ve been in the game industry long enough, you’re going to go through project cancellations. People go through this period of mourning a bit. You have to give them that space and time to go through that, the sense of loss that people have around something they’re invested in.”

Opublikowano

po co mi wklejasz newsa sprzed 5 lat?

Spróbuje raz jeszcze (chociaż powoli zaczynam wątpić w to że mi się uda) dotrzeć do twojego "dziwnego" umysłu i wytłumaczyć Ci proste rzeczy. The Coalition to inne studio niż w 2014 roku. Bardziej doświadczone, a przede wszystkim większe. Dlatego coś co kilka lat temu było dla nich niemożliwe dziś jest w ich zasięgu.

Edytowane przez Playstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.