Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, Ficuś napisał:

23vs6

Cały ofermo, je.bnie się, nie będzie miał zródła żeby coś potwierdzić wytkniesz mu to i nagle morda zamknięta 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz. 

Opublikowano

ZTM 

Opublikowano

ale suteq dlaczego jestes dla mnie niemily kolego przyjacialu zloty przeciez czesto rozmawialismy na poziomie o grach i nie rtylko i wydawlao mi sie ze sie polubilismy i nawiazalismy pewna nitke wiezi czy to prez to ze przestales lubic nintendo czy o co chodzi w sumie to ja nie wiem ale wydajesz sie agresywny wobec mnie moze to z powodu zbyt duzej ilosci wypitej kawy czy chodzi o to ze warszawskie powietrze ci nie sluzy powiedz no nie wstydz sie wszystko sobie wyjasnimy i pojdzeimy na piwko przy jakiejs okazji bo dlaczego nie pogadamy o grah o nintendo mzoe pobawimy sie kartonami i bedzie fajnie zgadzasz sie prawda takieniok i nie mow juz tak brzydko wiecej do mnie bo sie obraze i zamkne w sobie i bedzie mi jeszcze bardziej przykro no nie badz taki suteq 

Opublikowano

kryspinowi chyba odpi.erdala z braku osocza, weź zjedz te czekolade co ci dali i ztm 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Całe szczęście, bo wygląda jak gó.wno.

Tak samo pomyslal i Microsoft, anulujac Scalebound...

Opublikowano
44 minuty temu, _Be_ napisał:

Cały ofermo, je.bnie się, nie będzie miał zródła żeby coś potwierdzić wytkniesz mu to i nagle morda zamknięta 

Remasterka ?

O jezu nie policzylem gierek z handheldow rzekomo nie nadajacych sie do grania na PS4, indykow bo szanuje czas forumowiczow tylko AAA Sony i zestawilem je z AAA na Switcha ale niee, taniec zwyciestwa, aphromo wreszcie sie pomylil, jeszcze (pipi)a kto mi to wypomina Ty czlowiek co sam tlumaczy przez 10 stron  ze w tej jednej linijce co napisalem tydzien temu, to akurat o czym innym mowilem, tak wiem, juz przez to przechodzilem nie chce wiecej, juz masz na podoredziu mature bedziesz tlumaczyl nie dziekuje.

Jeszcze jakbyscie byli chociaz uczciwi Ty, co najpierw pisze ze ficek Cie pokonal w PESA jak Lucek dupa zaslonil a pozniej ze no faktycznie gralismy pare o(pipi)ales mnie albo Ficek baron Vity rzekomy co nie wie po latach uzytkowania ze ekran Vity>>>> Switcha tak mocno ze nawet Starth bezbek linkiem rzuca bo takiej propagandy nie zdzierzy, jak ja gardze Wami, klamcami, mitomanami, zero odwagi cywilnej, niczego, juz nie musi byc z sensem chociaz z humorem ale nie, ze(pipi) sie a nie dac sie to nasze credo.

Ludzie popelniaja bledy, to jest normalne, wazne zeby miec umiec spojrzec w prawdzie w oczy a nie Wy, czy ludzie co bronia kartonow za 250 zl.

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyszło na jaw, że developer zawiódł. Cóż, tylko najlepsi w branży potrafią opanować moc bestii. :reggie: 

Najzdolniejsi w branzy wg Twoich slow robia klona Horizon pod egida Fable, jak oceniasz ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Najzdolniejsi w branzy wg Twoich slow robia klona Horizon pod egida Fable, jak oceniasz ?

co? 

chyba mamy tutaj insidera albo zwykłego kłamce 

Opublikowano

Haha jak mu dupa pękła. 23vs6 bezbeku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

I co z tego, malo srania tutaj bylo, Niery na Switcha, Mario Kart 1080p na Wii U, remake Perfect Dark, Conker ?

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

Remasterka ?

O jezu nie policzylem gierek z handheldow rzekomo nie nadajacych sie do grania na PS4, indykow bo szanuje czas forumowiczow tylko AAA Sony i zestawilem je z AAA na Switcha

Wymieniaj te remastery AAA gier na switcha 

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

Haha jak mu dupa pękła. 23vs6 bezbeku.

No wreszcie sie pojawil jakis specjalista bo te troje amatorow tak cienko przedzie....

Opublikowano

Walcz o dobre imię Sony. Tak trzymaj. 

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Wymieniaj te remastery AAA gier na switcha 

Po co ? Przeciez tak gardzisz kazdym remasterem, czyz nie ? Zreszta, Wy nawet liczycie gry wydane w kolekcjach jako osobno byleby zawyzyc wynik, taka Wasza rzetelnosc, a sami wymagacie nie wiadomo czego.

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

Po co ? Przeciez tak gardzisz kazdym remasterem, czyz nie ? Zreszta, Wy nawet liczycie gry wydane w kolekcjach jako osobno byleby zawyzyc wynik, taka Wasza rzetelnosc, a sami wymagacie nie wiadomo czego.

Daj te remastery pokaż jak wygląda lista

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

Walcz o dobre imię Sony. Tak trzymaj. 

No ostatnio mialem mini wpadke, no,chociaz tyle ze zawsze trzymam sie meritum, nie jade po innych bez ladu i skladu byleby dopyerdolic.

Opublikowano

Oczywiście. Zawsze jesteś oazą spokoju i nigdy nie piszesz bzdur. 

Opublikowano

Pokażesz te liste? A liczym remastery z kolekcji osobno bo można je kupić osobno dzbanuszku :)

91+3MSDf9TL._SL1500_.jpg91hbm8TZGlL._SL1500_.jpg

1 minutę temu, aphromo napisał:

No ostatnio mialem mini wpadke, no,chociaz tyle ze zawsze trzymam sie meritum, nie jade po innych bez ladu i skladu byleby dopyerdolic.

Wyzywanie ludzi od szmat jak np wczoraj mazzeo to nie jest jechanie? :pawel: 

7 minut temu, aphromo napisał:

No ostatnio mialem mini wpadke

Raczej caly twój żywot to wpadka i to rozmiaru większego 

Opublikowano
16 minut temu, Ins napisał:

Oczywiście. Zawsze jesteś oazą spokoju i nigdy nie piszesz bzdur. 

Tutaj jest CW, nie musisz sie krepowac. Serio. Potrafisz lepiej. Juz Cie poznali w HD, po co sie bawic w jakis teatr ?

16 minut temu, _Be_ napisał:

Pokażesz te liste? A liczym remastery z kolekcji osobno bo można je kupić osobno dzbanuszku :)

Dobra, to chyba takiego fanboya co przeplaci i nie bedzie miec kolekcji naraz w pudelku chyba nie ma, ale juz liczcie sobie jak chcecie. 

A wlasnie, bo jeszcze - znowu- cos tam klamales ze nie umiem sie przyznac sie do bledu, otoz nie, przyznalem sie jak wrzucilem omylkowo Divinity Original Sin na PS4 zamiast II ( lista exow na PC ravena co polowa juz na promkach na konsole byla ), bledne wrzucenie trailera z gry co sam poprawilem ( ale raven nie omieszkal sie pochwalic, ze ma w zbiorze ), bledny hejt na Sony ze nie obnizyli ceny dodatku Horizon FW w temacie, mowie, trzeba miec odwage wziac to na klate, pamietaj o tym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.