Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

Masz bezgust.

jeszcze 1250zl i tez zagrasz w mesjasza jrpg

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
8 godzin temu, aphromo napisał:

Juz od dawna nie.

Przykro mi.

ale wiesz że Yeti pisał o skillowym multi?

jeśli znasz coś lepszego to dawaj, chętnie posłucham 

Opublikowano
1 minutę temu, hav7n napisał:

Czy to ta słynna m u l t I p l a t f o r m o w o s c? Grasz w co chcesz i kiedy chcesz, różne gry różne gatunki, a nie przykuty z własnej woli do jednego kawałka plastiku i wojenka w cw :pawel:

dziwnie sie z tym czuje od prawie roku, grac w co sie chce, kiedy sie chce, nie musze wymyslac argumentow z dupy, ze te tearaway, lbp czy killzone nie sa ulomne,a pierwsze uncharted to takie lepsze girsy xdd

Opublikowano
46 minut temu, Shen napisał:

dobrze, ze xbox oferuje taka roznorodnosc, halo ktore od 1 czesci sa takie same.

i dlatego tysiące ludzi płacze za powrotem klasycznego Halo? można wiele zarzucić tej serii, ale na pewno nie to że z każda część jest taka sama i się nie zmienia

widać że nie masz pojęcia o czym piszesz ;) 

Opublikowano
10 minut temu, Ficuś napisał:

jeszcze 1250zl i tez zagrasz w mesjasza jrpg

Problemem jest monster hunter a nie kasa, juz ponad 70h nabite i konca nie widac. Nawet Dragon Balla nie odpalam, nie ma szans, zebym sie teraz jeszcze w Xeno wciagal. 

i dlatego tysiące ludzi płacze za powrotem klasycznego Halo? można wiele zarzucić tej serii, ale na pewno nie to że z każda część jest taka sama i się nie zmienia

widać że nie masz pojęcia o czym piszesz ;) 

pisalem o gow a nie halo, cos ci sie (pipi)owo zacytowalo. Juz ledwo trzecia czesc zmeczylem, a judgment nawet nie odpalilem. 

Edytowane przez Shen

Opublikowano
16 minut temu, Ficuś napisał:

Skonczylem girsy, pobawilem sie troche horizon3 i zamiast dalej chlonac xboxowosc bawie sie end game'm w xeno na switchu. Co jest ze mna?

a mówiłem, żebyś nie sciagal tyle tych gier na raz ,bo finalnie w nic nie bedziesz gral :pawel: 

Multi shooter? ino Splatoon 

Opublikowano

Na tym to polega. Mając wszystkie sprzęty grasz w co chcesz. To raczej normalne, że po ograniu Gearsów masz ochotę na coś innego. Niech się konsola kurzy, a co tam. Tylko jak znowu będziesz miał ochotę na Gearsy to odpalasz w sekundzie, a nie masz ból dupy, że byś pograł, ale się nie da. Więc spoko, graj w cokolwiek na co masz ochotę, bez ciśnienia

Opublikowano
1 godzinę temu, Yakubu napisał:

multi fps? oczywiście najlepszy pubg, drugi battlefield, reszta meh

P R A W D A

najlepsze gry dla J A N U S Z A 

@nobody
Yeti wyjaśnił, gra jest skillowa i mi się po prostu podobała jak w nią zagrałem. Na YT wygląda niezbyt ale w ogólnym rozrachunku gra się w to bardzo ok, fajnie są skonstruowane mapy, linka, 60 fpsów. Oczywiście wole zmielić Lucdulta na 1000 pieces z kolegami z XBL, ale jeśli chodzi o PS4 to własnie TLoU i U4 w multi doceniam. 

Opublikowano

@Ficuś to jest właśnie piękne w byciu multiplatformowcem. Grasz w to na co masz aktualnie ochotę. Sam gram teraz w xenonoblade chronicles 2 i monster hunter world. Dwa molochy na które nie mam czasu. Ale MOGĘ sobie nawet i miesiąc czy dwa to przechodzić :)

Opublikowano
31 minut temu, Ficuś napisał:

dziwnie sie z tym czuje od prawie roku, grac w co sie chce, kiedy sie chce, nie musze wymyslac argumentow z dupy, ze te tearaway, lbp czy killzone nie sa ulomne,a pierwsze uncharted to takie lepsze girsy xdd

Ozdrowiałeś xD tyle lat a wystarczyło tylko zagrać w coś innego

Opublikowano

jeszcze bronienie persony4golden xdddd jeszcze mam cos o niej w tych kartach od mausa xdddd ja pitole nudny przegadany moloch, sto razy spalem przy tym, ta cala seria powinna byc sprzedawana jako leki na sen w aptekach, zdecydowanie najbardziej przehypowana seria jrpg

Opublikowano

coo? nie lubisz nudnych, przegadanych japońskich gierek? cóż za brak gustu

Opublikowano

kiedys lubilem, np dwie yakuzy skonczylem, kilka przegadanych totalnie jrpgow tez ale od paru lat mam z takimi grami duzy problem, chyba ostatnia gra z tonami tekstu gdzie gameplay to jakies 20-30% czasu gry jaka skonczylem to byla danganronpa

Opublikowano

Ficuś zagrał na Xśmieciu i już zapomniał jak się czyta, Yakubu miał to samo.

Opublikowano

nie no to akurat było dobre, trzeba mu oddać ;) 

Opublikowano

Wystarczyło mi granie na pierwszym Xboksie, teraz to Cupheada i Ori sobie mogę ograć na lapku.

Opublikowano

to ograj na co czekasz

Opublikowano

Ah te mityczne superkompy klapków na których ogrywają gierki z xboxa. Tylko ciekawe co oni robią na forum KONSOLOWYM

Opublikowano

ależ te gierki Microsoftu muszą być dobre skoro nawet Rozi, który nie ma pojęcia o graniu na PC co udowodniła niedawna sytuacja z Tęczy, poświęca się i zamierza je ograć na swoim   L A P K U :obama: 

Opublikowano

Klapy to niesamowite stworzenia - na premierę potykają się o palety aby ograć battelfielda w 900p, a tymczasem każdy trzymane piwnicy łapka do grania w gry Microsoftu :obama:

Opublikowano

34 minuty temu, Rozi napisał:

Wystarczyło mi granie na pierwszym Xboksie, teraz to Cupheada i Ori sobie mogę ograć na lapku.

Na tym samym na którym pokonałeś tylko dwóch bossów?

W dniu 14.11.2017 o 21:29, Rozi napisał:

3. W Imię Ca Cuphead - wiecie co? W Cupheada grałem może z 2 godziny, pobiłem dwóch bossów, bo na więcej nie pozwoliły mi graficzne artefakty, które generował mój prehistoryczny laptop z kamienia. Dlaczego więc tutaj się znajduję? Dla mnie to jest najpiękniejsza gra jaka kiedykolwiek powstała. Serio. Rysowanie tego wszystkiego, każdego ruchu, a potem animowanie go - ogrom prac. Sam gameplay, wymagający i zmuszający do perfekcyjnego przechodzenia poziomów jest solą tego tytułu, a jazzowy soundtrack jest wisienką na torcie. This is piękne.

Opublikowano

ale na laptopie tatomaty na pewno pojdzie godnie

Opublikowano

hahahhaa jak zaorane xddd

najpiękniejsza gra jaka powstala ale nie gram bo nie mam xboxa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.