Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Szydera z Mendrka, a tu nagle przylatuje jego wierny kompan, piesek aformo, próbując zmienić temat swoim bełkotem. 

Ależ chuyowo teraz być klapem, nie potrafię sobie nawet tego wyobrazić. 

Opublikowano

piesek ktory dalej nie odtajnil profilu psn a kebab sie pluje o to do ocelota

Opublikowano

Samemu mając obraz nędzy i rozpaczy gierek z plusa... i Overwatch xD

Opublikowano

no co ty, przecież ograł yakuze w tamtym roku, koneser gamingu

Opublikowano

I tak the best beka jest z kukuryku w kaciku hd ostatnio, ophermo oczywiscie tez mu plusikuje

Klapy powinny sie starac o legalizacje tego stanu umyslu jako jakas wiara/wyznanie

Opublikowano

kukuryku z ukanio takie dzbany ze az nawet na gejonly ich nie chcieli 

wziąlby taki wór a do niego ukanio, kukuryku, jerome, iras, juras, lem, ten od rukania lalek, ten z wyimagionowanym xboxem, expert, ten co pisal posty jak kiepsko napisany bot i fśśśt do wisły

Opublikowano

Kim jest ten mityczny "Ukanio"? Wyszukiwarka nikogo nie pokazuje.

Opublikowano
20 minut temu, Ficuś napisał:

I tak the best beka jest z kukuryku w kaciku hd ostatnio, ophermo oczywiscie tez mu plusikuje

Klapy powinny sie starac o legalizacje tego stanu umyslu jako jakas wiara/wyznanie

https://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia

https://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_urojeniowe

https://pl.wikipedia.org/wiki/Mania

Może coś z tego?

Opublikowano
19 godzin temu, Shagohad napisał:

Kim jest ten mityczny "Ukanio"? Wyszukiwarka nikogo nie pokazuje.

mityczny ukanio to alterego kukuryku, który ponoć jest jedynym świadkiem NIESAMOWITYCH ustawień telewizora marki sony bravia przy którym obraz w sdr jest lepszy niż hdr 

ukanio powstał na potrzeby potwierdzenia jakim wielkim umysłem jest kukuryku, który telewizory kalibruje na oko lepiej niż za pomocą urządzeń do tego przeznaczonych 

efektem takiej kalibracji jest taki obraz

s4v7yPT.jpg

realne kolory jak w mordę strzelił, niebieskie zęby i 100ms input laga

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

andrew był od kiszenia ogóra i wrzucania tabelek z vgczarts tamtem sie nazywal inaczej ale juz nie pamietam jak 

Opublikowano

No ale trzeba mu oddać, że zdjęcie wrzucone przez blubera wygląda lepiej niż życie. 

Na pewno lepiej niż życie klapów.

Ten od rukania lalek poleciał chyba za spoiler z Heavy Rain po tym jak siadła mu psycha, gdy całe CW się na niego rzuciło. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie nie, akcja z tym od lalek była tu na długo przed premierą MGS (hrrr tfu!) V

Mogę nieco przekręcać szczegóły, ale ktoś (chyba @kermit) go wystalkował po polubieniach na YT z profilu PSN(?), gdzie klikał w jakieś filmy o japońskich robotach do rukania. 

O, pierwsza strona, czyli tak właśnie było. 

Opublikowano

a to nie to samo?

Opublikowano
19 minut temu, _Be_ napisał:

mityczny ukanio to alterego kukuryku, który ponoć jest jedynym świadkiem NIESAMOWITYCH ustawień telewizora marki sony bravia, który przy którym obraz w sdr jest lepszy niż hdr 

ukanio powstał na potrzeby potwierdzenia jaki tam wielkim umysłem jej kukuryku, który telewizory kalibruje na oko lepiej niż za pomocą urządzeń do tego przeznaczonych 

efektem takiej kalibracji jest taki obraz

s4v7yPT.jpg

realne kolory jak w mordę strzelił, niebieskie zęby i 100ms input laga

Dzięki za wyjaśnienie! A to zdjęcie jest mi znane, po prostu epickie :obama:

Opublikowano
6 minut temu, Hum napisał:

Nie nie, akcja z tym od lalek była tu na długo przed premierą MGS (hrrr tfu!) V

Mogę nieco przekręcać szczegóły, ale ktoś (chyba @kermit) go wystalkował po polubieniach na YT z profilu PSN(?), gdzie klikał w jakieś filmy o japońskich robotach do rukania. 

O, pierwsza strona, czyli tak właśnie było. 

to ja go wystalkowalem xd, znaczy wystarczyło wpisać jego nick w google i cyk polubione lalki na yt

Cytat

Interesuje się robotami i transhumanizmem a tutaj wyglądało to prawie nie do odróżnienia od prawdziwego człowieka więc dlaczego miałem nie zalajkować

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a nie MGS-a V? bo taki as też był.

ale co można zaspoilerować w grze która nie ma zakończenia? Nie ma czego spoilerować.

Opublikowano

Nie ma chyba gorszej grupy społecznej od klapow i jeszcze ta pękająca psycha :banderas:

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Oszk.rwesyn, na wszystkich ma haki. :obama: 

no nie od dziświadomo, ze bluber ma teczki na KAŻDEGO. w sumie to trochę to imponujące, ale również przerażające 

Opublikowano
4 minuty temu, blantman napisał:

ale co można zaspoilerować w grze która nie ma zakończenia? Nie ma czego spoilerować.

Nie ma początku, nie ma końca, nie ma fabuły, nie ma hideo.  

Ma mutli, które miało rozjebać system, ale klapy zaczęły się nim jarać i wiadomo jak to się dalej potoczyło. :reggie: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.