Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Vizir bedzie ponad 90 jak nic

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Stawiam na oceny 94-96 % i goty tego roku. W końcu the last of us part 2 w tym roku nie ujrzymy więc the last of us wannabe wygra wszystko. Ja i tak w dzień premiery gow będę grał w yakuze 6 a Boga wojny z chęcią przejdę tydzień po premierze odkupując od któregoś z prawdziwych forumowych fanów. 

Opublikowano

To kiedy w końcu mają się ukazać te pierwsze podpłacone przez Sony recenzje gry pt "Kratos na urlopie tacierzyńskim w Norwegii"?

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 godziny temu, wulfen napisał:

Tak samo jak twoje oceny obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Oczywiste przecież że każda ocena jest subiektywna i każdemu pasuję co innego. Chcesz podważyć to że ostatnie exy podobają mi się bardziej od multiplatform? :D W tym roku tylko red dead redemption 2 ma szanse dorównać exom sony jak god of war czy shadow of the colossus. Jedna gra.

czy w sotc już naprawili płotkę? 

Opublikowano
13 godzin temu, Czezare napisał:

To kiedy w końcu mają się ukazać te pierwsze podpłacone przez Sony recenzje gry pt "Kratos na urlopie tacierzyńskim w Norwegii"?

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

12 kwietnia 

swoją drogą czarek tak brzydzi się komputerami, że posty na forum wysyła z PRAlki? 

Opublikowano

ja tam rozumiem strach i niechec konsolorzy do pecetow, na poniższym filmiku widac pierwsze historyczne spotkanie pradziadka czezare i prababci mendrka z jednym z pierwszych gaming rigow

Opublikowano

aż mi się przypomniało jaką (pipi)nią jest to  A R C Y D Z I E Ł O  xdd

Opublikowano
6 minut temu, Yakubu napisał:

aż mi się przypomniało jaką (pipi)nią jest to  A R C Y D Z I E Ł O  xdd

kuba niedocenia jednego z najlepszych filmów w historii kina, cóż nie żebym się jakoś dziwił 

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

kuba niedocenia jednego z najlepszych filmów w historii kina, cóż nie żebym się jakoś dziwił 

próbowałem dwa razy obejrzeć, ale chyba ani razu nie wytrzymałem tych pierwszych kilkudziesięciu minut z małpami. Może Czubówna by to uratowała.

Opublikowano

Przewiń małpy i ciesz się filmem :potter: 

Opublikowano

przynajmniej zelda ma fizyke i spojny swiat gry, nie to co horizon

Opublikowano

oj juz ZM z tą fizyką, rok po premierze gry a nadal jedynym argumentem przemawiajacym za wyzszoscia zeldy jest to, ze mozesz na 3592852932 sposobów zrzucić jabłko z drzewa :pawel: 

Opublikowano

crackdown 3 bedzie miec lepsza fizyke i tez nie ma fabuly, licze na 99 na MC

Opublikowano
27 minut temu, Rayos napisał:

oj juz ZM z tą fizyką, rok po premierze gry a nadal jedynym argumentem przemawiajacym za wyzszoscia zeldy jest to, ze mozesz na 3592852932 sposobów zrzucić jabłko z drzewa :pawel: 

:reggie:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Rayos to dalej mniej niz ilosc sposobow w jakich idzie zbic ci morde

Opublikowano
5 godzin temu, _Be_ napisał:

12 kwietnia 

swoją drogą czarek tak brzydzi się komputerami, że posty na forum wysyła z PRAlki? 

Komp? Naprawdę przydaje się w pracy...

Opublikowano

Czarek, przeciez ty gnój przerzucasz, na ch,uj ci komputer?

Opublikowano
23 minuty temu, milan napisał:

Czarek, przeciez ty gnój przerzucasz, na ch,uj ci komputer?

Ja w przeciwieństwie do Ciebie takiej muzyki nie produkuję, więc nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz:dunno:

Opublikowano

milan pięknie zaorany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.