July 19, 20178 yr Ok, uruchomilem forumkowy serwer na discordzie. Na razie poza kanalem #general stworzylem kanal tekstowy dla Splatoona, wieczorem zrobie glosowy i to samo dla Mario Karta. Zeby dostac sie na serwer trzeba: 1) zainstalowac aplikacje na kompie albo telefonie, 2) zalozyc konto 3) dodac sie do serwera poprzez ten link z zaproszeniem - https://discord.gg/Fuv6Gut. Jesli nie dziala wam link, probujcie recznie przez aplikacje (znaczek '+' na lewej belce w telefonie i 'join a server with an invite link') Pokombinuje cos tez pozniej, dodam graficzki i inne duperele. Na razie tyle. Edited July 20, 20178 yr by Kinoji
July 20, 20178 yr Nie no, to jest lepsze bo w jednym miejscu masz ciągle kanał, a nie, że trzeba tworzyć konferencje. Dodałem siebie. 3 użytkowników, tej siły już nie powstrzymacie.
July 20, 20178 yr Author no jak chcecie bez przerwy robic od nowa konferencje dla kazdej sesji to wiadomo, ze skajp lepszy edit: probuje ogarnac te zaproszenia, bo cos jest nie tak Edited July 20, 20178 yr by Kinoji
July 20, 20178 yr Author teraz powinno dzialac - Hg2j7p (kod wazny dzisiaj do 16:00, potem bede odswiezal) - linki chyba im leza, recznie przez appke mozna dolaczyc Edited July 20, 20178 yr by Kinoji
July 20, 20178 yr Podmień odnośnik w pierwszy poście. Zmieniłeś tekst linka na poprawny, ale URL jest stary.
July 20, 20178 yr gralem z forumkami dzis w mk8d, gralem z forumkami dzis w splatoon2, nawet rozmawialem na voice chacie z rayosem to sie nazywa community, yebac apke nintendo skoro ten discord potrafi bardziej niz najprawdopodobniej ta apka bedzie potrafila kiedykolwiek
July 21, 20178 yr przez dołączenie do społeczności aż musiałem zamówić mario kart tak więc w poniedziałek powinienem mieć grę do multi ;)
July 21, 20178 yr przez dołączenie do społeczności aż musiałem zamówić mario kart tak więc w poniedziałek powinienem mieć grę do multi ;) Przez ostatnią mobilizację społeczności naszła mnie znowu ochota na mk8d i właśnie leci do mnie druga kopia (pierwszą sprzedałem kiedy hype opadł)
July 22, 20178 yr co tu sie dzieje, obemi, chyle fedore, 10rano jedna wiadomosc i juz sie gra w gierki na switchunie, a wieczorami tlumy obemix