Skocz do zawartości

PSX Extreme 240

Oceń okładkę PSX Extreme 240 28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 240

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ech, pełna zgoda. Znamy temat tego zwrotu, nawet ostatnio na grupie facebookowej o tym gadaliśmy, ale widać to nieszczęsne przyzwyczajenie bierze górę i przy pisaniu, i przy sprawdzaniu. Obiecujemy poprawę!

Ale po co? Najważniejszy jest przekaz wszak to nie jest pismo traktujące o poprawnej polszczyźnie tylko o gierkach dla dzieci i konsolomaniakow.
  • Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 22,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i fajnie Panowie Redaktorzy, wiem, że potrzebujecie miłych słów na temat swojej pracy/pasji, a o takie w Internecie coraz trudniej, bo tutaj zwykle łatwiej i fajniej się krytykuje. Ale powinno być

• Komentuje raczej sporadycznie ale widze nie tylko mi nie podoba się polityka w psx. Generalnie czytam psx od deski do deski i o ile żarty w stronę polityków w gierkowym kontekście mi nie przeszkadzają

• Kiedyś byliśmy dzieciakami i wtedy ten głupkowaty klimat był fajny. Dzisiaj takie coś jest po prostu nie na miejscu. Ja kupuję PE bo chce sobie poczytać trochę publicystyki, recenzji, historii gier. I

Opublikowano
  • Autor

Ech, pełna zgoda. Znamy temat tego zwrotu, nawet ostatnio na grupie facebookowej o tym gadaliśmy, ale widać to nieszczęsne przyzwyczajenie bierze górę i przy pisaniu, i przy sprawdzaniu. Obiecujemy poprawę!

Ale po co? Najważniejszy jest przekaz wszak to nie jest pismo traktujące o poprawnej polszczyźnie tylko o gierkach dla dzieci i konsolomaniakow.

Przekaz też może być sformułowany po polsku :). W PE i tak jest sporo wyrazów, których po słownikach nie ma co szukać, więc warto, aby chociaż te, które są, były używane poprawnie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten tekst sponsorowany od Cenegi, ciekawe kto jest tak zachwycony tym injustice i ma ponad 80 godzin na liczniku: ktoś z redakcji, czy ktoś od Cenegi? :)

Ekhm... ja? Gra jest przekozacka, moim zdaniem jedna z najlepszych mordoklepek ostatnich lat. Grałeś?

Edytowane przez Rozbo

Opublikowano

W CDA do okładek z WoT jeszcze kody dorzucają do wykorzystania w grze ;/

Opublikowano

Czy Zgredziole w najbliższym czasie mają w planach zmienić nieco layout pisma? Otwórzcie nowy nr na str 50 i przekartkujcie dalej: screen, tytuł, tekst, oceniaczka. Screen, tytuł, tekst, oceniaczka. Screen, tytuł, tekst, oceniaczka. Już tak od dłuższego czasu słabsze (lub niewymagające dłuższego tekstu) gry są tak recenzowane. Romek- zrób coś z tym :)