Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 240

Oceń okładkę PSX Extreme 240 28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 240

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ech, pełna zgoda. Znamy temat tego zwrotu, nawet ostatnio na grupie facebookowej o tym gadaliśmy, ale widać to nieszczęsne przyzwyczajenie bierze górę i przy pisaniu, i przy sprawdzaniu. Obiecujemy poprawę!

Ale po co? Najważniejszy jest przekaz wszak to nie jest pismo traktujące o poprawnej polszczyźnie tylko o gierkach dla dzieci i konsolomaniakow.
  • Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 22,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i fajnie Panowie Redaktorzy, wiem, że potrzebujecie miłych słów na temat swojej pracy/pasji, a o takie w Internecie coraz trudniej, bo tutaj zwykle łatwiej i fajniej się krytykuje. Ale powinno być

• Komentuje raczej sporadycznie ale widze nie tylko mi nie podoba się polityka w psx. Generalnie czytam psx od deski do deski i o ile żarty w stronę polityków w gierkowym kontekście mi nie przeszkadzają

• Kiedyś byliśmy dzieciakami i wtedy ten głupkowaty klimat był fajny. Dzisiaj takie coś jest po prostu nie na miejscu. Ja kupuję PE bo chce sobie poczytać trochę publicystyki, recenzji, historii gier. I

Opublikowano
  • Autor

Ech, pełna zgoda. Znamy temat tego zwrotu, nawet ostatnio na grupie facebookowej o tym gadaliśmy, ale widać to nieszczęsne przyzwyczajenie bierze górę i przy pisaniu, i przy sprawdzaniu. Obiecujemy poprawę!

Ale po co? Najważniejszy jest przekaz wszak to nie jest pismo traktujące o poprawnej polszczyźnie tylko o gierkach dla dzieci i konsolomaniakow.

Przekaz też może być sformułowany po polsku :). W PE i tak jest sporo wyrazów, których po słownikach nie ma co szukać, więc warto, aby chociaż te, które są, były używane poprawnie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten tekst sponsorowany od Cenegi, ciekawe kto jest tak zachwycony tym injustice i ma ponad 80 godzin na liczniku: ktoś z redakcji, czy ktoś od Cenegi? :)

Ekhm... ja? Gra jest przekozacka, moim zdaniem jedna z najlepszych mordoklepek ostatnich lat. Grałeś?

Edytowane przez Rozbo

Opublikowano

W CDA do okładek z WoT jeszcze kody dorzucają do wykorzystania w grze ;/

Opublikowano

Czy Zgredziole w najbliższym czasie mają w planach zmienić nieco layout pisma? Otwórzcie nowy nr na str 50 i przekartkujcie dalej: screen, tytuł, tekst, oceniaczka. Screen, tytuł, tekst, oceniaczka. Screen, tytuł, tekst, oceniaczka. Już tak od dłuższego czasu słabsze (lub niewymagające dłuższego tekstu) gry są tak recenzowane. Romek- zrób coś z tym :)