Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

@up

Nabyłem NBA 2k18 i naprawdę nie sądziłem, że będzie taka różnica między 2k17.

Muszę przyznać Tobie rację, kiedy pograłem w 2k18 to NBA Live 18 zaczęła wydawać się troszkę słabsza ale i tak uważam, że Live 18 to świetna odsłona i duży krok naprzód.

Mam pytanie otóż chciałem usunąć dane gry do 2k18 a więc na PS4 usunąłem dane. Po uruchomieniu gry spotkała mnie nie miła niespodzianka otóż najwidoczniej dane musiały zostać pobrane z chmury 2k gdyż wszystko zostało tak jak wcześniej ( ustawienia, wybór team itp.). Teraz pytanie do Was, czy jest możliwość aby usunąć całkowicie dane z konta 2k?

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 18,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też gram od premiery. Jak to było w poprzedniej edycji także tylko Myteam. Uwielbiam ten tryb bo dużo w fut grałem w fifie. Niestety w tym roku przechodzą samych siebie w absurdach. Zawodnicy drużyn p

• Paczek się nie kupuje bo to szkoda kasy :)

• Challenge z Miami już przeszedł do historii. Teraz trochę jest łatwiej jednak dalej CPU potrafi robić rzeczy niemożliwe. Ostatnio w meczu z Raptors DeRozan się odpalił w ostatniej kwarcie i zdobył 30

Opublikowano

Guys, jest ta promocja za 145 dzisiaj na storze. Kupuję 2k od 2015, ale kurczę te negatywne opinie mnie w tym roku odstraszyły. Ktoś może potwierdzić, że popatchowali to MyCareer(czy jak tam się nazywa levelowanie swojego zawodnika)? 

Opublikowano
2 godziny temu, Radovan napisał:

Guys, jest ta promocja za 145 dzisiaj na storze. Kupuję 2k od 2015, ale kurczę te negatywne opinie mnie w tym roku odstraszyły. Ktoś może potwierdzić, że popatchowali to MyCareer(czy jak tam się nazywa levelowanie swojego zawodnika)? 

Zmniejszyli ceny, ale i tak grind jest od pewnego momentu męczący.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ma ktoś może wersję na Switch i może sprawdzić, czy też jest opcja udostępniania roosterów przez innych graczy jak np ten zaktualizowany o rookie i bieżące transfery?