Opublikowano 30 listopada 20177 l miałem vite 3 lata i raz użyłem remote play. Niewygodne to. Jeżeli tylko pod remote play chcesz kupować to kiepski zakup. Dołóż lepiej i kup switcha będziesz miał inne gry niż na ps4 i lepszą konsole do zabawy jak dziewczyna tv ci zabierze. Vite kupuje się niszowych japońskich gierek i wtedy to ma sens.
Opublikowano 30 listopada 20177 l @blantman mam do ogrania Uncharted na Vite z Plusa Nie no daliście do myślenia i przemyśle zakup. Jeśli uda się dorwać poniżej 300 to przekonam się na własnej skórze jak to wypada, jeśli rzeczywiście będzie tak ssało to się sprzeda.
Opublikowano 30 listopada 20177 l uncharted jakieś wybitne nie jest i na vicie kilka zacniejszych tytułów znajdziesz
Opublikowano 30 listopada 20177 l Remote play sprawdza się tylko w symulatorach chodzenia gdzie używasz tylko analogów i od biedy "x"
Opublikowano 30 listopada 20177 l Sprawdza sie tez w jrpg i pewnie kilku innych. Ogolnie fajna sprawa, ale nie kupowalbym Vity z mysla TYLKO o remote play.
Opublikowano 30 listopada 20177 l 35 minut temu, blantman napisał: uncharted jakieś wybitne nie jest i na vicie kilka zacniejszych tytułów znajdziesz Ta gra jest chuyowa nawet jak na te serie, polecam to omijać
Opublikowano 30 listopada 20177 l byłem delikatny aby nikt nie pisał że psiocze na uncharted w każdym temacie ....
Opublikowano 30 listopada 20177 l Vita to najlepsza forma ogrywania indyków wydanych na PS4 (przynajmniej tych które wyszły na PSV). Reszta to tylko dodatek. Edytowane 30 listopada 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Jestem kompletnie zielony w temacie vity i mam pytanko.. jak sie ma sprawa ogrywania gierek z psx-a?Mialem kiedys psp i tam chyba z jakims updatem dodali taka opcje?jak to tutaj wyglada i jak dziala?
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Zależy co chcesz ogrywać. Nie ma R2 i L2, które są emulowane na panelu dotykowym. W jakimś jrpg nie przeszkadza, ale w Tomb Raidera ciężko będzie grać. A gry kupujesz normalnie na PSN Edytowane 4 grudnia 20177 l przez Godot
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Vita do indyków jak najbardziej świetna konsola szkoda ze jest trupem i nigdy nie bedzie następcy co do remote play to używałem tylko do grania w łóżeczku mother russia bleeds