Opublikowano 25 listopada 20186 l Autor Ze Starfire nie miałem problemu zbyt dużego, bo mało czytam DC i ledwo ją kojarzyłem wcześniej. Podoba mi się brutalność i choreografia walk dużo lepsza niż w arrowverse w pierwszy sezonach, teraz to nie wiem czy się poprawiło coś w tym temacie.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Autor No to ekipa się powiększyła o amazonke, tego się akurat nie spodziewałem. Hawk and Dove troche kiczowato jednak się prezentują, miałem nadzieje, że nie wróca.
Opublikowano 12 grudnia 20186 l Autor W dniu 23.10.2018 o 08:55, Kalel napisał: Pierwszy odcinek był fajny, ale czekam aż wleci na netflixa to obejrzę za jednym zamachem. 11/01/2019
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Pewnie skończy się na stuntmanie i halucynacjach Robina, ale i tak czekam motzno.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Autor No tak obstawiam, bo w poprzednim odcinku pojawił się stary Raven Edytowane 17 grudnia 20186 l przez Shen
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Autor Spoko odcinek, kurde nawet gościnny występ prawdziwego Batmana mógłbym się udać. Dobrze się to prezentowało.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Czy ten serial jest lepszy od supergirl? Bo jak drewno to podziękuję.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Aż tak bym się nie zapędzał, ale naprawdę spoko się ogląda. Kórva ilu ludzi zayebał Batman w ostatnim odcinku
Opublikowano 12 stycznia 20196 l Oglądam sobie bo wrzucili na netflixa i kurde całkiem znośny ten tytuł. Nawet nie zauważyłem keidy ten 7 odcinek zleciał. Fakt, postacie są trochę edgy jak Dante w remaku DMC ale jakoś idzie to przełknąć. Fabuła jest całkiem spoko, No i interakcje budujących się tytanów na plus. Jak na razie najlepszy to był chyba odcinek z Doom Patrolem.
Opublikowano 12 stycznia 20196 l Właśnie te niby randomowe spotkania wydają się być trochę na siłę. W ogóle budowa odcinków trochę mierzi gdy już zaczynamy się wkręcać w główną fabułę, a tu ląduje odcinek zapchaj-dziura. Nie byłoby to złe gdyby nie ilość odcinków. Przy cotygodniowym serialu na 23 odcinki schemat by pasował i to bardzo bo odcinki są dobrze prowadzone ale przy skondensowanej historii potrafią takie odcinki wybić z rytmu. Efekty specjalne trochę pachną tanim barszczem z torebki ale to samodzielny serial DC więc trzeba wybaczyć. Za to sekwencje walk całkiem spoko. Robin bije się lepiej niż pan Łucznik Ogólnie serial na plus po 8 odcinkach. "Gwiazdka" nie irytuje tak jak zakładałem. Nawet fajnie napisana postać. Darowali sobie etap z przystosowaniem się do życia na Ziemi ale za to polecieli z Spoiler amnezją (który to już raz temat jest wałkowany). Przymknąć oczy na blacharski outfit i nawet dobra postać. Spoiler Donna Troy świetnie napisana. Bliżej jej czasem do komiksowej WW niż Gadot w filmach. Doom Patrol ma spory potencjał i cholernie jestem ciekaw jak bajecznie Dalton poprowadzi skomplikowaną postać The Chief'a.
Opublikowano 12 stycznia 20196 l No, ten z Doom Patrol był taki trochę oderwany od reszty, ale bardzo fajny. Czekam na drugi sezon, szczególnie po tej ukrytej w końcowych napisach finału scence
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Aż musiałem sobie przypomnieć co to za scena była. Może ktoś opisać co fajnego ona zwiastuje? Spoiler To jakiś klon Supermana? i o co chodzi z tym psem?
Opublikowano 13 stycznia 20196 l O stary :avatarkalela: Spoiler To klon eSa stworzony w ośrodku Cadmus. Kryptonim: Superboy. Pies to oczywiście nie tyle Krypto co Wolf. Róże okresy w historii komiksów DC, różnie podają. W animacji Connor znalazł go na wyspie gdzie zwierzęta były poddawane eksperymentom połączonych toksyn venom i cobra za sprawą The Brain i monsieur Mallah. Jeśli na stałe dojdą Donna i Connor to będzie gruby sezon 2. Bardziej to teraz pachnie Young Justice niż Titans ale to nawet lepiej. Ten 11 odcinek Oczywiście był zapchajdziurą podobnie jak ten z Dawn & Hawk w szpitalu albo ten z Jasonem ale to co tam się wyrabiało. Mokry sen fanów z cyklu "What if...?". Jako pełna historia to zawiódł mnie ten sezon. Miało być epickie wejście, a było takie se. Człowiek oczekuje Spoiler sześciu oczu i płonącego świata, a dostaje budżetową wersję (nawet jeśli to fajny aktor). Dobrze, że odcinki poprawnie napisane więc oglądało się to przyjemnie.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Mmmm, Dawn Ten tyłek to najlepsza postać drugoplanowa w tym serialu.