Opublikowano 27 lutego 20187 l Podobno jednak nie: "Gravel is out now for Xbox One, PlayStation 4 and PC, alongside the Season Pass with five upcoming DLCs and a Special Edition that bundles the game and Season Pass in one package. A free demo is also planned for release later this week, offering Wild Rush mode with the Toyota Celica, Lancia Delta Integrale, Mini X-Raid All4 Racing and Mitsubishi ASX" https://www.xboxachievements.com/news/news-29265-Dirty-Off-Road-Racer--Gravel--is-Out-Now--Demo-Coming-Soon.html
Opublikowano 27 lutego 20187 l Ta gra to pełny arcade czy kolejne wrc od Milestone tylko z inną nazwą? Domyślam się, że podpinać kierownicy pod to chyba nie ma za bardzo sensu?
Opublikowano 27 lutego 20187 l http://www.metacritic.com/game/playstation-4/gravel/critic-reviews narazie średnio
Opublikowano 27 lutego 20187 l gra raczej średnia to i oceny nie powalają. oglądam od dłuższego czasu stream na twitchu i takie trochę sega rally jeżeli chodzi o gameplay czy styl kariery. najważniejsze że da się wygrać i człowiek nie chce się zabić po setnym restarcie odcinka. demo z przyjemnością obadam a pełną grę też na bank dorwę jak będzie dobre promo.
Opublikowano 2 marca 20187 l Jeżeli ktoś planuje zakup na Xboxa w tym momencie to odradzam. Multi nie działa, w singlu gra bardzo często sie glitchu i wczytuje nas do wyścigu, ale kierowca siedzi w powietrzu bez auta i grac się nie da. Mowa o scorpio. Gra jest spoko nawet, ale dopieszczenie to ma na miarę starych gazet z grami za 19.99zł. Na szczęście wziąłem na xboxie i bez problemu zrobiłem refunda.
Opublikowano 2 marca 20187 l 11 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Dlaczego mój post usunięto bez wyjaśnien? co to ma być? Cenzura. Pozdrawiam. Swoją drogą, to miała być konkurencja dla Forzuni, a wyszła kaszanka z tego co dotychczas widziałem. Szkoda, bo takich gier jak na lekarstwo, ale tak jak Colin powiedział - będzie promo to się obada, bo za 140 zł to nie mam zamiaru potem kląć na siebie, że jednak dałem się skusić xD
Opublikowano 2 marca 20187 l 5 minut temu, Matriks_1111 napisał: Cenzura. Pozdrawiam. Swoją drogą, to miała być konkurencja dla Forzuni, a wyszła kaszanka z tego co dotychczas widziałem. Szkoda, bo takich gier jak na lekarstwo, ale tak jak Colin powiedział - będzie promo to się obada, bo za 140 zł to nie mam zamiaru potem kląć na siebie, że jednak dałem się skusić xD szok, jestem w szoku
Opublikowano 2 marca 20187 l warnem ponownie ci to wyjaśnić? dokładnie za to samo dostałeś mandat w październiku.
Opublikowano 2 marca 20187 l 2 godziny temu, Colin napisał: warnem ponownie ci to wyjaśnić? dokładnie za to samo dostałeś mandat w październiku. napisałem swoje wrażenia po tym jak zagrałem w demo, prościej to wyjaśnić mam? jak dla 3 latka?
Opublikowano 2 marca 20187 l dobrze wiesz o co chodzi więc przestań rżnąć głupa. pyknąłem w demko. szału nie ma ale dla zabawy casualowo można pojeździć bez większego wysiłku. będzie za 60 zł w dealach to spokojnie można łyknąć.
Opublikowano 3 marca 20187 l Cytat Na ps4 grałem w demo i jestem zaskoczony na plus, model jazdy lepszy niż w kartonowym Grand Cienisno Szprot, dźwięk samochodów to samo. notorycznie używałeś tego gdzie się tylko dało dlatego w październiku dostałeś ostrzeżenie. tutaj znowu musiałeś zupełnie niepotrzebnie to dodać więc posta usunąłem. wyświadcz wszystkim przysługę i przestań strugać debila a już na pewno skończ ten offtop.
Opublikowano 19 marca 20187 l Zagrałem w demo i nawet mi się spodobało, bo jako że wieje od gry trochę budżetowością, przypomina mi starsze gry wyścigowe. Model jazdy arcade, więc dla odstresowania i popykania w sezonie ogórkowym chyba się nada, gdy stanieje do 60zł.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Zaryzykowałem i kupiłem za 150zł no i jestem w szoku, bardzo fajna gra, wciągnęła mnie bardzo, szkoda tylko że będą DLC, ale na pewno przejdę podstawkę i nie będe narzekał. Wiadome że to nie gra na 9/10 ale mocne 7 jej daję.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Właśnie ukończyłem grę, dużo błędów i niedoróbek ale jeździło się przyjemnie, jak ktoś lubi takie gry to polecam.