Opublikowano 20 czerwca 20195 l @Metoda i reszta. Na Steamie właśnie ruszył darmowy weekend wraz z promocją
Opublikowano 2 października 20195 l a to w ogole wyszlo i zyje? lol No ale z drugiej strony taka cena early access tylko na PC gry ktora nie jest BR.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Autor Nie wiem ki chuj mi to YT zaproponował, ale wychodzi na to że gra "żyje"(tzn. Early Access zdechł i nikt nie gra) i ma wyjść na konsole z crossplayem i być f2p. Przy grze pomaga my.games
Opublikowano 18 października 20222 l Gra w to ktoś, gra przypomina battlefielda 4 jak nie jest prawie jego kopią
Opublikowano 18 października 20222 l Grałem jakoś na początku roku i nie wiem skąd obecnie taki hate na gre . Naprawdę przyjemna dla oka i fajnie się strzelało , obecnie czekam na premiere bo męczy ciągle resetujący sie progress.