Opublikowano 3 czerwca 20186 l https://twitter.com/TomCruise/status/1002062865971499008 Edytowane 3 czerwca 20186 l przez Frostbite
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Mimo, że Tom Cruise jest na mojej top liście najmniej lubianych aktorów to TOP GUN jest na liście top ulubionych filmów. Nie wierzę, że to będzie dobre kino nawiązujące do oryginału. Żadne avatary czy kawasaki temu nie pomogą.
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Najbardziej gejowski film w historii Hollywood, który otwarcie o tym nie mówi a temat sequela zakłada Frost? PRZYPADEK?
Opublikowano 4 czerwca 20186 l 7 godzin temu, mcp napisał: mam nadzieję, że Kilmer wróci Val chce powrocic do roli Icemana. Co do Toma Cruise'a to wykonywal kilka skokow HALO na potrzeby MI:F wiec nie zdziwie sie jak w nowym Top Gunie bedzie osobiscie pilotowal F-18 ktore wedlug dotychczasowych informacji ma byc pierwszoplanowym mysliwcem filmu
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Tak bo na pewno wszystkie sceny będą kręcone w prawdziwym samolocie na niebie a nie w studio na green screenie.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Co ty Tom Crusise będzie się strzelał rakietami z Valem nad Hollywood.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l A (pipi) mnie w dupe, chyba zaraz sobie odświeżę Top Guna. #takemybreathaway Ostatni raz oglądałem pewnie jeszcze w latach 90 na Polsacie. Edytowane 5 czerwca 20186 l przez Butt
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Kenny Loggins swojego czasu nagrywał hit za hitem na potrzeby różnych filmów.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Oba kawałki na mojej liście best of the best. Ehhhh, kiedyś to było....
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 17 godzin temu, Absolem napisał: Zapomniałeś jeszcze o tym Cholera tera pewnie wszystkie 3 filmy w najbliższym czasie obejrzę
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 3 godziny temu, Frost napisał: Val Kilmer powróci jako Iceman według nowych informacji Val Kilmer to może powróci jako zwłoki Iceman'a. Straszną ma twarz po chorobie.
Opublikowano 1 listopada 20186 l Najprawdopodobniej powstanie nowa wersja Danger Zone na potrzeby filmu, budzet wynosi okolo 100 milionow $, Tomowi przy filmie pomaga rezyser ostatnich 2 czesci Mission Impossible a przy muzyce bedzie pracowal Hans Zimmer