Skocz do zawartości

PSX Extreme 252

Oceń okładkę PSX Extreme 252 35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 252

• 1
      0
    • 2
      1
    • 3
      0
    • 4
      0
    • 5
      2
    • 6
      1
    • 7
      3
    • 8
      9
    • 9
      11
    • 10
      8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

kioski co parę metrów w każdym mieście, empik co jakiś czas, kolportery czy inne inmedio też co kawałek, znajdziesz, spokojnie ;) 

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym użył porównania "wchodzę w to jak red. G na zachodnie portale skopiować niusy"

• To już? Aktualnego jeszcze nie skończyłem :) Okładka genialna i 10/10 się należy jak Shivie Verbatim. Aż dziw że zostawiliście wolne miejsce w prawym górnym rogu. Widzę że będzie co czytać mimo sezonu

• W sumie historia samej firmy Verbatim i tego jak to sie stalo, ze akurat ona goscila tak czesto w szarakach i ps2 wiekszosci graczy (i wszystkich redakcji growych) w polsce lat 90/2k to niezly materia

Opublikowano

U mnie na dzielnicy jest taki kiosk, w którym od kilku miesięcy kupuję PE. Zawsze był tylko jeden egzemplarz. A ostatnio widziałem już dwa - sprzedawca mówił, że kolporter zobaczył, że nakład zaczął schodzić, to zwiększyli dostawy :D śmiał się, że i tak tylko ja to kupuję :D

Opublikowano

ja w mojej małej mieścinie mam kiosk, jak tam podchodzę po PE, nieregularnie od dłuższego czasu ze względu na obecne urzędowanie we Wro, to babeczka od razu wiedziała po co jestem