January 14, 20206 yr Zakladam temat zeby nikt nie przegapil tego zlota. Ciezki, przygnebiajacy klimat, zagadka, muzyka, zdjecia HBO znowu dalo do pieca Po dwoch epach wydaje sie ze w koncu jakis serial moze zagrac w tej samej lidze co pierwszy sezon True Detective
January 15, 20206 yr Dwa dni temu to obejrzałem, strasznie gęsty klimat, pilot przebił Detektyw s3. Gruby start HBO !
March 9, 20206 yr Jak ktoś będzie oglądał finałowy odcinek, to przypadkiem nie kończycie od razu po pierwszych napisach.
March 11, 20206 yr Ale słabizna te dwa ostatnie epy... A zakończenie jak to u Kinga, kaszana. Takie 7/10 za całość.
March 11, 20206 yr Ja bym powiedział, że tylko 2 (może 3) pierwsze odcinki były bardzo dobre, a reszta to już takie mocne "meh"
March 11, 20206 yr Ja dopiero po 3 epie zauważyłem, że to serial na podstawie powieści od Kinga No kurde wtedy trochę jaranko opadło, bo liczyłem na skomplikowany kryminał z plot twistem, a tak to wiadomo czego się już można spodziewać.
March 11, 20206 yr Ja się nie zgodzę, że tylko początek dobry. Pojawienie się Holly Gibney super, bo to świetna, intrygująca postać. Póki co jestem po 6 odcinkach.
March 12, 20206 yr Tylko 1 odcinek był spoko na takie mocne 8.5 czy pod 9. Później to równia pochyła i z każdym kolejnym odcinkiem co raz bardziej się przymuszalem do oglądania. El Cuco kreowany na mistyczne tajemnicze monstrum którego należy się bać a pod koniec gdyby nie spierd.olil to by go dziadek Janusz zatłukł. No bez jaj. Naciągana 6.
March 12, 20206 yr Troche jakby S2 mieli kręcić. A mi się podobał serial, jakoś wybrnęli z finałem, ode mnie całość 8/10