IPiN 0 Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Hej, Robimy (Instytut Psychiatrii i Neurologii) badanie wśród graczy w gry wideo. Do zakończenia badania pozostało nam około 100 ankiet. Bardzo prosimy o wypełnienie naszego kwestionariusza osoby, które jeszcze tego nie zrobiły a które spełniają kryteria włączenia do badania. * Jeśli masz 18-25 lat, grasz w gry wideo przynajmniej raz w tygodniu i wiesz co to gry typu Pay2Win, wypełnij proszę ankietę. * Badanie trwa nie więcej niż 7 minut. To naprawdę niewiele, a możecie przyczynić się do rozwoju nauki. * https://www.surveymonkey.com/r/Pay2Win Quote
aph 155 Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 9 godzin temu, IPiN napisał: Badanie trwa nie więcej niż 7 minut. To naprawdę niewiele, a możecie przyczynić się do rozwoju Usilujecie zrobic z graczy video nalogowych hazardzistow xd Quote
Bzduras 12961 Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 No taka średnia ta ankietka, może warto by było stworzyć ją z kimś, kto ma jakiekolwiek pojęcie o gierkach. Cytat Czy grał/a Pan/i w tym tygodniu w gry online lub offline (w tym gry typu Pay2Win) na konsoli lub komputerze? Co XD Quote
grzybiarz 10368 Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Ja nawet nie zaczynam, bo jestem za stary Ankieta pewnie ma wpływ na przyszłość motywów hazardowych w grach (losowanie skrzynek np.). Lepiej chyba odpowiadać niezgodnie z prawda, bo już poker online w Gta czy tam rdr jest usunięty w Polsce. Quote
kultywator 2083 Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Ankieta wypełniona. Wiek zaniżony o ponad połowę i zrobiłem z siebie kompletnego nałogowca bez poczucia winy. Poproszę kolejną na tematy polityczne. 2 Quote
IPiN 0 Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 Dzięki za pomoc, chęci i zainteresowanie. Dalej zachęcamy niezdecydowanych. kultywator: ¯\_(ツ)_/¯ Quote
Recommended Posts