Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Przewidziało mi się, czy był zestaw (z napędem) z dodatkowym padem i pilotem za 2239 (poniżej ceny golasa)? :D

A dobra, to jednak digital był. Swoją drogą ciekawe te 2599 za golasa - czyżby faktycznie Sony podniosło cenę sugerowaną? 

Edytowane przez LeifErikson

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 910,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

To był digital ;) a reszta dodatków taka była.

1 minutę po dodaniu do sklepu nie mogłem już kupić wersji z napędem.

Digital był dostępny jakieś 10 minut zanim zniknął ;) Dodałem na próbę do koszyka i wskoczyło....

Cóż...polujemy dalej.

Opublikowano
Godzinę temu, LeifErikson napisał:

Przewidziało mi się, czy był zestaw (z napędem) z dodatkowym padem i pilotem za 2239 (poniżej ceny golasa)? :D

A dobra, to jednak digital był. Swoją drogą ciekawe te 2599 za golasa - czyżby faktycznie Sony podniosło cenę sugerowaną? 

Komputronik w ofercie wprowadzi konsole za 2999 zł jako cena standardowa. Więc Sony nie macza w tym palców, tylko nasze sklepy. Wszak 2300 to tylko cena sugerowana.

Opublikowano
7 minut temu, StaryGraczPegasusa napisał:

Komputronik w ofercie wprowadzi konsole za 2999 zł jako cena standardowa. Więc Sony nie macza w tym palców, tylko nasze sklepy. Wszak 2300 to tylko cena sugerowana.

Byłoby ciekawie jakby latem lub jesienią dostępność stała się swobodna, ale z ceną rzędu 2600-3000. :D Jeszcze by się okazało, że kupujący teraz w drugim obiegu robią dobry interes. :D

Opublikowano
3 godziny temu, LeifErikson napisał:

Byłoby ciekawie jakby latem lub jesienią dostępność stała się swobodna, ale z ceną rzędu 2600-3000. :D Jeszcze by się okazało, że kupujący teraz w drugim obiegu robią dobry interes. :D

Normalna praktyka - niestety, zobacz ceny gtx 3070 ma stronie nvidii. Cena 2400 (na stronie)wchodzisz na link do sklepu na ich oficjalnej stronie do sklepu który jest ich partnerem a tam cena 4000 zl. I nie widać perspektyw na poprawę sytuacji. 

Opublikowano
W dniu 30.01.2021 o 08:23, L3nka_Sky napisał:

Siemka, 

temat jeszcze aktualny? Nie udało mi się wczoraj upolować u siebie w ME i w sumie chętnie bym skorzystał z Twojej opcji :)

Jak coś to wal PM. Pozdrawiam

L3nka_Sky zrezygnował bo udało mu się załatwić konsolę na własną rękę. Okazuje się, że pomimo komentarzy na pepperze Euro RTV zrealizowało zamówienie normalnie więc konsola czeka od dziś do odbioru w Krakowie w galerii handlowej Bonarka, konsola PS5( z napędem) + dodatkowy pad + Demon's Soul, cena 2947, płatność kartą w sklepie( możliwe, że gotówka też przejdzie),  konsola będzie czekać na odbiór 3 dni. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to w PM podam numer zamówienia.

Edit: temat już nie aktualny.

Edytowane przez Lysy321
nowe informacje

Opublikowano

Jakbyście mieli gdzieś jakiś temat do odstąpienia w kwestii PS5 (najlepiej ze sklepów) to piszcie priv. Dogadamy się, flaszki będą stawiane :ogor:

Opublikowano
7 minut temu, Wiolku napisał:

Jakbyście mieli gdzieś jakiś temat do odstąpienia w kwestii PS5 (najlepiej ze sklepów) to piszcie priv. Dogadamy się, flaszki będą stawiane :ogor:

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-pilot-ps5-media-remote-marvel-s-spider-man-miles-morales

Od 15 min dostępny zestaw.

Edytowane przez kobe720

Opublikowano

Ja w minutę po ofercie z mm dałem dodaj do koszyka i....;) za późno. Od kiedy poluje na ps5 stałem się jak łowca :). Blade - wieczny łowca.

Opublikowano

Wszedłem tam po 5 minutach od ogłoszenia i już błąd koszyka. Oni tam wystawiają chyba po 5 sztuk ... 

Opublikowano

Dla tych co polują polecam zainstalować aplikację pepper i ustawić powiadomienia na playstation 5. Powiadomienia zostały mi z czasów kiedy sam polowałem i już kilka razy udało by mi się zamówić dzięki temu konsolę.

Edytowane przez Lysy321

Opublikowano

Długi czas była teraz dostępna na MM, ale nie dało się zamówić z dostawą ponieważ był ........ to model poekspozycyjny i płatność w sklepie przy odbiorze. Nie mogłem zlokalizować miasta, pisałem wszystkie i wychodziło mi, że konsoli nie ma w promieniu 100 km. Jakaś ściema mi zalatuje ;) kierownik sklepu kupił hehe

Normalna dostępność ? Myślę, że za 3, 4 miesiące kurz opadnie

Opublikowano

Ta z ekspozycji dalej dostępna . 

Opublikowano

Ktoś pytał MM czego można się spodziewać po ekspozycji?

Opublikowano
6 godzin temu, damianos27 napisał:

wiadomo już coś kiedy będzie można normalnie kupić ps5??

Nie, nie wiadomo.

Opublikowano
11 godzin temu, StaryGraczPegasusa napisał:

Normalna dostępność ? Myślę, że za 3, 4 miesiące kurz opadnie

Nie żebym chciał być złym prorokiem, ale 3-4 miesiące temu mówiło się podobnie. :reggie:

Opublikowano

Witam, miał ktoś ostatnio zamówienie z MediaExpert ? było kilka zestawów. Czy to prawda że anulują od dziś zamówienia ?