Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, WisnieR napisał:

Serwery są regionalne.

Aha to podsumujmy - HALO to opus magnum tylko, że tak nie do końca bo "Więc widzisz, że połączenie i jego jakość jest totalnie randomowa, co zupełnie burzy jakikolwiek balans rozgrywki. "

To zajebisty król multi, w którym to połączenie jest losowe i kiepskiej jakości.

Jezu, ja prdl znowu, muszę się przebijać a myślałem, że teraz kumaty jakiś się trafił. Przez tak lekko licząc 4 lata tak to działało tj. mm z ludźmi z tego samego regionu. Z czasem mm trwał niemiłosiernie długo więc zrobili tak, że łączy cię z kim popadnie ale w ramach mniej więcej tych samych rang a że większość aktywnych graczy jest teraz w na i sa, to niestety twoje szanse na wyrównane pojedynki są mniejsze. Ale mimo wszystko nie masz opcji żeby samemu sobie wybrać serwer. Tak naprawdę to czasem się zastanawiam, czy tam w ogóle gra korzysta z serwerów jeszcze. 

Tak więc imo w D2 nadal lepsza sytuacja pod tym względem jest. Więc nie masz co mówić, że free2 nic nie dał bo przynajmniej mm macie regionalny. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Stary ale to są twoje słowa więc co się przypierdalasz. Nie potrafisz pisać składnie od razu i zrozumiale jak powyżej, to może nie pisz w cale jak nei masz czasu. Spójrz jeszcze raz co napisałeś i się zastanów kto tu ma problem ze zrozumieniem czegokolwiek.

Bo w h5 nie masz i w tym samym meczu możesz dostać kogoś z eu, na i sa i Azji (normalny przypadek). Więc widzisz, że połączenie i jego jakość jest totalnie randomowa, co zupełnie burzy jakikolwiek balans rozgrywki. 

Przekaz jest jasny - w Halo 5 nie ma regionalnego MM i dostajesz w meczu graczy z takim pingiem, że lagi nie pozwalają na zbalansowaną rozgrywkę. To jest ten król multi? Chyba martwy król.

Opublikowano
5 minut temu, WisnieR napisał:

Stary ale to są twoje słowa więc co się przypierdalasz. Nie potrafisz pisać składnie od razu i zrozumiale jak powyżej, to może nie pisz w cale jak nei masz czasu. Spójrz jeszcze raz co napisałeś i się zastanów kto tu ma problem ze zrozumieniem czegokolwiek.

Bo w h5 nie masz i w tym samym meczu możesz dostać kogoś z eu, na i sa i Azji (normalny przypadek). Więc widzisz, że połączenie i jego jakość jest totalnie randomowa, co zupełnie burzy jakikolwiek balans rozgrywki. 

Przekaz jest jasny - w Halo 5 nie ma regionalnego MM i dostajesz w meczu graczy z takim pingiem, że lagi nie pozwalają na zbalansowaną rozgrywkę. To jest ten król multi? Chyba martwy król.

Teraz to ty się przypierdalasz bo randomowo wyciągasz zdania z kontekstu. Może poczytaj sobie nasze wcześniejsze posty a nie wyrabiasz zdanie na podstawie jednego wpisu? 

A gunplay akurat est najlepszy i dupą wciąg tego D2 więc nie wiem też czemu się dojebałeś akurat do tego mm? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Zaczyna się to o czym mówiłem. Najpierw 4 zł a potem ściskanie za jaja:yao:

image.png.29687ffbe590acf90036707d2308a4fd.png

Nintendo was tak nie wyroocha, sony was tak nie wyroocha jak xsmiec was wyroocha

Platforma was tak nie wyruchała - YouTube

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

A najlepsze beka jest z tego jak klapki martwią sie o brak RT w Godrizonie 5 zapominając że już FH4 (razem z FM7) pomimo braku RT ma najlepsze odbicia na karoserii ze wszystkich ścigałek na rynku. Więc o refleksy w FH5 bądźcie spokojni niebieskie przegrywy. 

Pokażcie mi niebieskie ciołki lepsze odbicia w jakimś swoim obsranym racerowym exie.

4:04 i wszystko w temacie. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

absolutne kłamstwo

To nie moje słowa. Ja o tej grze się nie wypowiadam bo w nią nie grałem.

Poza tym taki wspaniały ten multik, a grałeś w niego ostatni raz w marcu ;)

image.png.3927b1f222fcd221f780b49f38ff59f7.png

K/D to też takie średnie.

image.png.f13212f989cbcd45d63299f2d92cb808.png

No chyba, że ten Halo tracker nie działa jak powinien - nie mam z nim styczności więc nie jestem w stanie tego zweryfikować.

Ale w każdym razie z checią coś postrzelam z ludzmi z forum, i w sumie już sobie w głowe wbiłem idee, że kupię Series S dla tego multika więc do zobaczenia na arenie ;)

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zrobili RT bez sprzętowego wsparcia RT (odbicia z trailera kazały myśleć że technologia jest zaimplementowana). Najlepsi w branży? Za mało, to jej BOGOWIE.

Ale co taki @PanKamilalbo inny klap może o tym wiedzieć, jak on FH4 (albo FM7) widział jedynie na gównianym filmiku YT w gównianej jakości SD na swoim gównianym smartfonie.

Także klapy znowu dzisiaj rozjebane aż miło. Oj po tej konferencji Microsoftu to jest istna hiroszima dla klapów. Robią fikołki intelektualne, jakieś podjazdy a mimo to ciagle dostają po ryju. 

Opublikowano
16 minut temu, WisnieR napisał:

Poza tym taki wspaniały ten multik, a grałeś w niego ostatni raz w marcu ;)

Po 6 latach ma się w końcu dość :P Ten tracker dość szwankuje, bo od końca maja do wczoraj byłem w Białymstoku, bez konsoli. Powtórze raz jeszcze, po premierze HI również chętnie się zgadam na wymianę kilku kul. :lapka: 

Opublikowano
18 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ale co taki @PanKamilalbo inny klap może o tym wiedzieć, jak on FH4 (albo FM7) widział jedynie na gównianym filmiku YT w gównianej jakości SD na swoim gównianym smartfonie.

Pioter, takie sceny to może jak poprosisz niebieską szlachtę posiadaczy nadkonsoli o screeny nie xsmiecia co zdycha jak podkrecisz go na 60 fps

Image

Spider-Man Miles Morales New Ray Tracing Gameplay - YouTube

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Kamilek ale może jakiś racerek od Sony pokażesz? Co, nic nie ma podjazdu do Godrizona? :dynia:

To mówisz że musiałeś siegnąć po RT z zupełnie innej  parafii gier, żeby wystawić to do konfrontacji z Godrizonem bez RT? No beczunia z ciebie :yao:

Opublikowano

Czaicie? Klapy zarzucają brak RT w scigalce na Xboxa nie mając żadnej ścigalki na PlayStation, ja pierdole, to jest zbyt śmieszne nawet na standardy CW.

Opublikowano

Racer?

The FIA Certified Gran Turismo Championships returns for 2021 Season –  PlayStation.Blog

No my mamy poważną serie która współpracuje z fia, ma profesjonalny multi a nie kuwa rozbijanie kręgli i piniat dla downów :dynia:

za rogiem już RAY TRACING sie pichci:fsg:

Gran Turismo 7 pokaże moc PS5 | GRYOnline.pl

Gran Turismo 7 will have support for 4K HDR with ray-tracing and 60 frames  per

Cos tam jeszcze szeczkacie? :yao:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Serio w FH5 będziemy piniaty rozbijać? Pewnie ciuszki będą z nich wypadać XD

to ja już wolałem jazdę po burakach w poprzednich częściach.

Opublikowano

Gdyby tylko Phil przewidział ze dodanie wesołej aktywności pobocznej spowoduje wylew krwi do mózgu u klapow to by się dwa razy zastanowił i dodał jej jeszcze więcej. 

Opublikowano

Pioter to ciężki przypadke:reggie:

chójza horizon piniata edition - open world 30 fps xsmiec zdechl przy ray tracingu

spiderman - open world 4k 30fps + ray tracing power:fsg: już pomijam tryb 60 fps i ray tracing z boskim skalowaniem który wybiera masa graczy:fsg:

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

za rogiem już RAY TRACING sie pichci

Ten w jednej czwartej rozdzielczości obrazu? To grubo.

To jak myślisz Kamilku, będą te odbicia chociaż w połowie tak dobrze wyglądać jak te:

LT9bgz9.jpg

KavTkTz.jpg

Opublikowano

Pioter już w wersji demo chójzy horizon piniata bieda edition

Piniata GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

już pomijam tryb 60 fps i ray tracing z boskim skalowaniem który wybiera masa graczy

Jak takie boskie skalowanie w tym trybie to czemu nie wstawiłeś screenów w 4K tylko w 720p i 945p? No dalej, nie wstydź sie, wstaw w 4K. Bedziemy mieli kurwa beke aż do jutra:dynia:

Opublikowano
5 minut temu, DamianGrecky napisał:

Czy klapy w końcu odpuszczą i przyznają się do porażki? 

Boty od 2013 to jedna wielka porażka i dalej wojują

704995192947867669.gif?v=1

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Jak takie boskie skalowanie w tym trybie to czemu nie wstawiłeś screenów w 4K tylko w 720p i 945p? No dalej, nie wstydź sie, wstaw w 4K. Bedziemy mieli kurwa beke aż do jutra:dynia:

pioter, czy ty myslisz, ze ja bede robil dla ciebie specjalnie screeny i tu wstawiał :dynia: 

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

pioter, czy ty myslisz, ze ja bede robil dla ciebie specjalnie screeny i tu wstawiał

A co to za problem. Jeszcze mniej roboty będziesz miał niż przy tych, bo te przecież musiałeś specjalnie poprzerabiać do jakiś dziwnych rozdzielczosci. No chyba że PS5 od wczoraj robi screeny w 945p:yao: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.