Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, SlimShady napisał(a):Pomidory, to chuja warte są. Lepiej tutaj zajrzeć:https://www.metacritic.com/movie/mortal-kombat-ii/No i poczekać jeszcze na ludzi.Wyższa średnia niż jedynka, która mi się podobała.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 na 10, I to z sentymentu. Za dwa tygodnie nie będę pamiętał nic. Fabuła płytka jakby była z gry. Wiem że to nie Nolan, ale I tak słabiutko. Walk jest dużo, tak, ale żadna jakoś nie pozostanie w pamięci. Wiele z nich srakie imo. Jedna niby główna, bo dłuższa, ale nic specjalnego poza małym brutality nie ma. Brutalność jak najbardziej na plus. Nie rozumiem jak moglk nie dać na koniec walki z min 30s muzą przewodnią mortala z epickoscia pod sufit żeby chociaż to zostało w pamięci. Main theme leci dopiero przy napisach xDByłem nahypowany trailerami które miały więcej epickości niż sam film. Żałować nie żałuję bo chodzę dwa razy w roku do kina i chętnie wesprę żeby zobaczyć 3 cześć za parę lat.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tak. Oprócz brutality/fatality, to trailery pokazały recap filmu w sumie 🤣 No I mają muzyczkę i super są pocięte że ciarki przechodzą. Sam film tego nie dostarczył. Ale ciekaw jestem opinii innych.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ostatnio wrzucili chyba całą walkę Liu Kanga z Kung Lao, tylko bez fatality. Ci co oglądali film twierdzą, że jest najlepsza. Wygląda ok, ale jak to ma być najlepsza to poziom reszty musi być przeciętny, albo gorzej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nic nie zostawili, żeby zaskoczyć widza? Z tego co pamiętam to w trailerach jedynki chyba nie było Goro np.