Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 6 minut temu, SlimShady napisał(a):Pomidory, to chuja warte są. Lepiej tutaj zajrzeć:https://www.metacritic.com/movie/mortal-kombat-ii/No i poczekać jeszcze na ludzi.Wyższa średnia niż jedynka, która mi się podobała.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 7 na 10, I to z sentymentu. Za dwa tygodnie nie będę pamiętał nic. Fabuła płytka jakby była z gry. Wiem że to nie Nolan, ale I tak słabiutko. Walk jest dużo, tak, ale żadna jakoś nie pozostanie w pamięci. Wiele z nich srakie imo. Jedna niby główna, bo dłuższa, ale nic specjalnego poza małym brutality nie ma. Brutalność jak najbardziej na plus. Nie rozumiem jak moglk nie dać na koniec walki z min 30s muzą przewodnią mortala z epickoscia pod sufit żeby chociaż to zostało w pamięci. Main theme leci dopiero przy napisach xDByłem nahypowany trailerami które miały więcej epickości niż sam film. Żałować nie żałuję bo chodzę dwa razy w roku do kina i chętnie wesprę żeby zobaczyć 3 cześć za parę lat.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tak. Oprócz brutality/fatality, to trailery pokazały recap filmu w sumie 🤣 No I mają muzyczkę i super są pocięte że ciarki przechodzą. Sam film tego nie dostarczył. Ale ciekaw jestem opinii innych.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ostatnio wrzucili chyba całą walkę Liu Kanga z Kung Lao, tylko bez fatality. Ci co oglądali film twierdzą, że jest najlepsza. Wygląda ok, ale jak to ma być najlepsza to poziom reszty musi być przeciętny, albo gorzej.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nic nie zostawili, żeby zaskoczyć widza? Z tego co pamiętam to w trailerach jedynki chyba nie było Goro np.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nic a nic. Każda walka, każda postać była w którymś z trailerow choćby na chwilę 🤷