March 22, 20214 yr Wygląda mi to na takiego trochę crapa ale ratującego się fajnym settingiem z turową walką. Ja chyba poczekam aż trafi do ale wiem że są tu koneserzy takich gierek @Wredny @Boomcio co sądzicie?
March 22, 20214 yr Zbyt archaiczna, jak na moje francuskie podniebienie. Walka w systemie turowym? Je suis desolé!
March 22, 20214 yr 5 godzin temu, messer88 napisał: Wygląda mi to na takiego trochę crapa wiem że są tu koneserzy takich gierek @Wredny @Boomcio co sądzicie?
March 22, 20214 yr Author Sorry chłopaki tak mi się skojarzyło po kawałku gameplayu takie drewienko jak np Elex
March 22, 20214 yr Tej, ale to jest jakaś turówka, w dodatku wygląda, jak z mobilek - gdzie z tym do arcydzieła Pyranha Bytes?
March 22, 20214 yr 1 godzinę temu, messer88 napisał: Sorry chłopaki tak mi się skojarzyło po kawałku gameplayu takie drewienko jak np Elex Weź mi tu kurna Elexa nie obrażaj. Sam pan jesteś drewienko.
March 24, 20214 yr Na ppe piszą, że premiera jutro, ale twórcy nie wysłali kopii do testów... zła, bardzo zła to wróżba. Ciekawym ceny...