Opublikowano 6 grudnia 20246 gru tak myślę skoro taki cyrk jest teraz, co będzie jutro czy pojutrze ;/
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Koledzy nie podniecać się tak mnie wywaliło z menu wyboru postaci. Ale już witałem gąske
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Padły serwery. Tak jak mówiłem, na sobote trzeba było sie nastawiać pd początku xd Jutro będzie ok obstawiam.
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Teraz, SpacierShark123 napisał(a): I tak gorzej niż na premierę Diablo 3 nie będzie. to co moze byc gorszego od " nie działania" ?
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Teraz, Donatello1991 napisał(a): to co moze byc gorszego od " nie działania" ? Nie działanie przez tydzień?
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Ez, wpuściło, wybrałem klasę, nazwałem postać i znów log in z błędem kontaktu z serwerem. Na spokojnie się poczeka, nie pali się.
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Ale to nie o to chodzi, że jak ludzie sobie pójdą to my pogramy, to ma banglać od razu ;/
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru To nie jest ze względu na ilość ludzi przecież tylko błędy bazy danych na serwerach