Popular Post Nitrom 38 Posted April 15, 2021 Popular Post Posted April 15, 2021 Rzadko tu bywam i nie wiem gdzie to wrzucić za co przepraszam z góry, takie coś znalazłem w otchłani mojego pradawnego dysku twardego 9 5 6 Quote
grzybiarz 10424 Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 heh, kiedyś to szokowało i było jakieś śmieszniejsze A skąd masz w tak dobrej jakości? To mój pierwszy komiks, jaki zobaczyłem: dostępny tutaj: A @Square może przenieś ten temat tu https://www.psxextreme.info/forum/1-opinie-komentarze-forum-magazyn/ bo niektórzy zagorzali czytelnicy, nie zaglądają po innych działach. 1 1 Quote
Plugawy 3760 Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Grzybiarz zapisuj na dysk dla potomności zanim hosting sie przeterminuje. 3 1 Quote
Nitrom 38 Posted May 11, 2021 Author Posted May 11, 2021 On 4/15/2021 at 12:30 PM, grzybiarz said: Quote heh, kiedyś to szokowało i było jakieś śmieszniejsze A skąd masz w tak dobrej jakości? Dzisiaj to by dopiero szokowało Jeszcze wydawca PE odmówiłby szmatławcowi współpracy za teksty jakie rzuca Crash w stronę pingwinów, bądź "szowinistyczne" komiksy z Panną Croft w roli głównej... Z 15 lat temu, gdy to forum było podłączone do takiej prostej stronki Psx Extreme, wśród zakładek była zakładka komiksy gdzie właśnie tak luzem były wrzucane. Pobrałem wszystkie jakimś flashgetem, stare czasy. Aa i był też czat PSX Extreme, ale ten był już martwy, gdy dołączyłem na forum. 4 Quote
Szlim 0 Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Witam Pamięta ktoś - kiedyś był komiks w klimatach matrixa z Mario i Luigi. Jak neo szedł przez szpaler agentów tak szedł Luigi a wszędzie same Mariany... Błagam dajcie linka albo screena. Foto gazety/monitora też ujdzie Quote
metalcoola 178 Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Ktomaczas z numeru 51, dopiero po kilku latach zrozumiałem o co chodzi z Yogim i Bubu Quote
Alastor84 327 Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Był komiks gdzie Gamera palił/"wdychał" zioło Niech ktoś to wrzuci Nie pamiętam, który to był nr. Quote
metalcoola 178 Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 11 godzin temu, Alastor84 napisał: Był komiks gdzie Gamera palił/"wdychał" zioło Niech ktoś to wrzuci Nie pamiętam, który to był nr. Numer 58, sorry za nieco kiepską jakość 1 Quote
Domino BoChcieć 492 Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Panie i Panowie zbieram archiwalne materiały, które chciałbym wykorzystać w produkcji filmowej o PSX Extreme - jeśli chcielibyście się podzielić nimi to proszę o przesłanie na adres studio@filmsens.pl Quote
Recommended Posts