Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nitrom 38 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Rzadko tu bywam i nie wiem gdzie to wrzucić za co przepraszam z góry, takie coś znalazłem w otchłani mojego pradawnego dysku twardego 9 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 heh, kiedyś to szokowało i było jakieś śmieszniejsze A skąd masz w tak dobrej jakości? To mój pierwszy komiks, jaki zobaczyłem: dostępny tutaj: A @Square może przenieś ten temat tu https://www.psxextreme.info/forum/1-opinie-komentarze-forum-magazyn/ bo niektórzy zagorzali czytelnicy, nie zaglądają po innych działach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Grzybiarz zapisuj na dysk dla potomności zanim hosting sie przeterminuje. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 On 4/15/2021 at 12:30 PM, grzybiarz said: Quote heh, kiedyś to szokowało i było jakieś śmieszniejsze A skąd masz w tak dobrej jakości? Dzisiaj to by dopiero szokowało Jeszcze wydawca PE odmówiłby szmatławcowi współpracy za teksty jakie rzuca Crash w stronę pingwinów, bądź "szowinistyczne" komiksy z Panną Croft w roli głównej... Z 15 lat temu, gdy to forum było podłączone do takiej prostej stronki Psx Extreme, wśród zakładek była zakładka komiksy gdzie właśnie tak luzem były wrzucane. Pobrałem wszystkie jakimś flashgetem, stare czasy. Aa i był też czat PSX Extreme, ale ten był już martwy, gdy dołączyłem na forum. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szlim 0 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Witam Pamięta ktoś - kiedyś był komiks w klimatach matrixa z Mario i Luigi. Jak neo szedł przez szpaler agentów tak szedł Luigi a wszędzie same Mariany... Błagam dajcie linka albo screena. Foto gazety/monitora też ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Ktomaczas z numeru 51, dopiero po kilku latach zrozumiałem o co chodzi z Yogim i Bubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Był komiks gdzie Gamera palił/"wdychał" zioło Niech ktoś to wrzuci Nie pamiętam, który to był nr. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 11 godzin temu, Alastor84 napisał: Był komiks gdzie Gamera palił/"wdychał" zioło Niech ktoś to wrzuci Nie pamiętam, który to był nr. Numer 58, sorry za nieco kiepską jakość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Panie i Panowie zbieram archiwalne materiały, które chciałbym wykorzystać w produkcji filmowej o PSX Extreme - jeśli chcielibyście się podzielić nimi to proszę o przesłanie na adres studio@filmsens.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi