Opublikowano 18 lutego 201411 l ja tam często go widziałem. na 10 prób ze 4-5 razy stał. doczytałem w opisie update'a że to małe zadośćuczynienie dla tych, którzy mieli ten samochód w garażu po (płatnym tuningu) a którym zniknął. po którejś aktualizacji załatali między innymi wprowadzanie policyjnych wozów do garażu i Rat oberwał chyba rykoszetem. dlatego samo auto jak i tuningi za free żeby ludki mogli sobie na nowo go zrobić. mały tip - dobroć z Ratem potrwa do następnej aktualizacji więc jeżeli ktoś chce to niech sobie zrobi zawczasu zanim znowu będzie płatny.
Opublikowano 20 lutego 201411 l W weekend zauważyłem że można już odpalać misje coop od Lestera, Martina i całej reszty poprzez menu online -> jobs -> host -> missions. Koniec z wydzwanianiem do zleceniodawców
Opublikowano 22 lutego 201411 l zajmuje to pewnie tyle samo. R* moglby pojsc na reke i dac mozliwosc customizacji telefonu, tak zeby mozmna bylo dane funkcje sobie ustawic w jakims menu skrotow, jak lester-job, merryweather- transport smiglowcem, itd. i najwazniejsze co mnie do (pipi)icy zawsze doprowadza- mozliwosc odzyskiwania aut od Mors Mutual Insurance po kilka na raz a nie pojedynczo.
Opublikowano 27 lutego 201411 l 4 marca pojawi się "biznesowy" dodatek. http://www.rockstargames.com/newswire/article/52200/GTA-Online-The-Business-Update-Coming-Next-Week-Tuesday dostaniemy 3 nowe luksusowe wozy, 2 bronie, samolot oraz zestaw ubrań. póki co nic nie wiadomo o cenie ale dodatek prawdopodobnie będzie darmowy jak poprzednie. z czasem mają się też ukazać informacje na temat przyszłych dodatków, w tym napadów. jeżeli ktoś jeszcze nie wykupił wszystkiego z walentynkowego dodatku to ma czas do 2 marca. ponadto z nowym updatem zniknie darmowy rat-loader oraz darmowe tuningi do niego więc jeżeli ktoś chce mieć to auto w garażu niech się spieszy.
Opublikowano 27 lutego 201411 l Śliczny samolocik niezłe bryki i G36 A i gdzie większe garaże i jakieś duże DLC ileż można czekać. Edytowane 27 lutego 201411 l przez kudlaty88
Opublikowano 27 lutego 201411 l Ja znów nie mogę się doczekać. Ciekaw jestem czy te auta zostaną na stałe w ofercie czy znikną tak jak ma to stać się z Roosevelt'em.
Opublikowano 27 lutego 201411 l Mają zostać na stałe w singlu i w online jeśli je kupisz i zachowasz w garażu.
Opublikowano 27 lutego 201411 l Roosevelt to element, nazwijmy to, sezonowego dlc. wypuścili z okazji walentynek więc ograniczony termin ważności. nowy dodatek to już nieco większy kaliber więc podejrzewam, że te auta i reszta będą już zawsze dostępne. grubsze dlc ponoć ma być ale póki co bardziej skupiają się na łataniu dziur i usuwaniu wszystkich możliwych trików zamiast zabrać się do roboty nad porządnym dodatkiem by gracze chcieli grać a nie szukać furtek. beka bo po każdej aktualizacji, parę godzin, dzień lub dwa i już są filmiki na YT z nowymi trikami. dodatkowy garaż, chociaż garaż, to już teraz praktycznie mus. 10 miejsc parkingowych to zdecydowanie za mało. teraz bez problemu bym 20 zapełnił.
Opublikowano 28 lutego 201411 l W takiej grze chyba nie ma opcji załatać wszystkie furtki do kombinowania i oszukiwania. Geniusz, aż szkoda, że prawie niemozliwe złapać fajną ekipe na multi i głównie jest sieczka bez sensu na każdym rogu. http://www.youtube.com/watch?v=djG4ZFM9H9I
Opublikowano 28 lutego 201411 l dlatego zawsze, zawsze gram ze swoja ekipą. zawsze znajdzie się coś dobrego i zabawnego do roboty. nie ma chaosu i bezsensownego mordowania. btw 385 godzin spędzonych w multi. przeszło 16 dni. fuck o_O
Opublikowano 28 lutego 201411 l Trzeba miec ekipa i jeszcze gra musi byc na tyle laskawa zebys dolaczyl bez problemu, bo z PSXE ekipy to widze juz chyba prawie nikt nie gra
Opublikowano 28 lutego 201411 l ja tam nie mam żadnych problemów. zawsze w 3 osoby gramy, czasami 4 i robimy swoje. łaska gry nam niepotrzebna
Opublikowano 28 lutego 201411 l W końcu muszę wrócić do online, pokończyłem inne gry to można pociskać, jak coś chętnie wbije na jakieś stunty itd, w sumie mogliby to ustawienie z filmu udostępnić, albo sami zrobimy Ciekawe jakie ceny dadzą, sprzedam Stingera GT to może mi na któreś wystarczy.
Opublikowano 4 marca 201411 l Turismo: 500k - full speed, 4.5 bars acceleration, 2 bars braking, 4 bars traction Alpha: 150k - full speed, 4 bars acc, 1.75 brake, 3.8 traction - sports Jester: 240k - Same as the Alpha Vestra Airplane: 950k Gameplay/Vehicle Changes - Update added cars selling for normal value before old patch. - SP2MP Glitch still working. (Lag Switch) - Cars stolen off of the streets then customized now sell for normal value. (It was 10k before if the car wasn't bought off of the websites. - Slipstream on/off option added to races - Five new "classical" horns added at LSC - New Gestures - Air thrust, Dock, Knuckle crunch - Green and Purple tire smoke now available at LSC - Mechanic is still gone, R.I.P - Hard mode now gives 1.5x more RP and CASH - New website found: www.visitthealamasea.com - New GTA Online logo when switching characters. - Clean Karin Rebel can now be stored. Improvements/Fixes: - NOS Glitch Patched (?) - Cars are still in the garage, although cannot replicate the glitch. - Instead of Home on the Quick GPS it now says ''address'', possibility of owning multiple properties soon - Not currently possible. - SP2MP no longer works without a lag switch. - Several more Car Duplication glitches fixed.
Opublikowano 5 marca 201411 l Szkoda, że znowu dali ciała i usunęli Gusenberga (karabin) z walentynkowego DLC. Wydaje mi się, że wszsytkie zakupione rzeczy miały zostać.
Opublikowano 5 marca 201411 l też się wnerwiłem. fajna pukawka. mieli zostawić, nawet przed nową aktualizacją napisali by jeszcze zakupić co się chce bo wszystko zniknie a to co kupione miało zostać. mam nadzieję że poprawią to i zwrócą zabawki. co do aut to Jester okazał się rewelacyjny. przetestowałem go na singlu i zrobił świetne wrażenie. na multi pogoniłem Addera i za 700k które za niego dostałem akurat kupiłem i zmodyfikowałem Jestera. świetna fura. jak będziecie nim pędzić przez miasto i zobaczycie przed sobą hummera albo inną terenówkę to polecam wbić się na pełnej kurtyzanie w jego tył. fajne efekty potrafią być btw wydaje mi się czy nieco pogrzebali w fizyce bo jakoś tak inaczej się jeździło wczoraj, lepiej.
Opublikowano 6 marca 201411 l Jester jest genialny miłość od pierwszego przejechanego kilometra. Też mam wrażenie ze pozmieniali coś z fizyką i wreszcie pojazdy się normalnie brudzą,przed nowym updatem raz sie brudziły a raz nie.
Opublikowano 6 marca 201411 l Cudny jest ten Jester aka Acura NSX. Wieszkosc modyfikacji ktore sa do niego niestety psuja wyglad auta. Ja smigam ciemnoszarym reszte aut oddaje na licytacje
Opublikowano 10 marca 201411 l Czy mi się wydaje, czy misje są trudniejsze na hardzie teraz ? Mam wrażenie, że przeciwnicy strzelają teraz do Ciebie celnie z kilometra.
Opublikowano 2 kwietnia 201411 l panie i panowie, dzieje się 1) w przyszłym tygodniu będzie aktualizacja, dająca nowe możliwości tworzenia własnych rozgrywek, w tym Capture 2) w drodze jest dodatek High Life, który da nam: - broń Bullpup Rifle - motocykl Dinka Thrust - 3 wypasione fury, w tym Pegassi Zentorno i Dewbauchee Massacro - oczywiście ubranka - nowe apartamenty Ponadto będzie można posiadać 2 domy jednocześnie. fuck yeah! 3) w niedalekiej przyszłości pojawią się napady w koopie. ogólnie przyszłe miesiące mają przynieść sporo dodatkowego kontentu, w tym również "very exciting Story Mode DLC" reszta poprawek i całe artykuły w linkach poniżej http://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/52217/Grand-Theft-Auto-Online-Spring-Updates http://www.onlinecenter.pl/12634/Aktualnosci/Wiosenne-zmiany-w-Grand-Theft-Auto-Online.html
Opublikowano 2 kwietnia 201411 l Ten czerwony chyba Pegassi jaki piękny ładniejszy od jestera,jaram się.
Opublikowano 2 kwietnia 201411 l Ooo kozak, w końcu wstawię do garażu kilka zwykłych fur z ulicy które mi się po prostu podobają nawet jak są kiepskie