Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mi się tam nowe ARC podobają :). Wiatr zjada osłonę i się iskrysz jak idziesz :). Przeróbka z wbudowaną ładowarką będzie najlepszym przyjacielem. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 33 minuty temu33 min Też? :D Deadline też podnieśli o element z tej kulki. Mnie bardziej niż koszt boli że ja lubię mieć elementy na 10 sztuk takich rzeczy w stashu, a te kulki np się stackują po 3. W praktyce mało takich rzeczy wytwarzam, ale lubię mieć możliwość.Dobra, widzę :D.Na grubo weszli :D. Vita spray ponoć element z ticka potrzebuje xD. Nie mam z tym problemu, prosze mi dać tylko stash na 600 slotów. Ja i tak wolfpacki brałem tylko na podbramkowe sytuacje. Parę razy robiliśmy runa na bastiony rozwalając je głownie wolfpackami ale to jest średni deal, szczególnie że masz kilka w bezpiecznych kieszeniach a reszte trzeba trzymać w EQ idealnie dla szczurów, albo jak się samemu zwali sytuacje żeby je stracić. Żeby sie jeszcze stackowały po 3 to by było pół biedy :). Edytowane 4 minuty temu4 min przez Kangus