Jump to content

Pirackie gry pudełkowe na 3DSa - istnieją?

Featured Replies

Posted

Czy istnieje znaczące ryzyko kupna pudełkowego pirata (gry) na 3DS? Są dostępne na portalach gry określane jako „nowe, bez folii”. Czy można przyjąć iż są to oryginały?

• Replies 2
  • Views 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zdarzyło mi się kupić gry nowe na ps4, bez paska PlayStation, a czy są piraty na ps4? Niet (nie na płycie).  Nowe gry bez folii to tzw repacki, gdzie pudełka uległy uszkodzeniu przy transporcie i są

• Gry z pierwszego DS tak, zdarzały się piraty. Ale z 3DS się jeszcze nie spotkałem.

Zdarzyło mi się kupić gry nowe na ps4, bez paska PlayStation, a czy są piraty na ps4? Niet (nie na płycie). 
Nowe gry bez folii to tzw repacki, gdzie pudełka uległy uszkodzeniu przy transporcie i są podmienianie. Albo kody z dlc to zabierane i osobno sprzedawane. 
Na GBA czy NDS było pełno piratów, ale na 3DSie raczej się z tym nie spotkałem. 

W dniu 15.01.2022 o 17:55, friedrich napisał:

Czy istnieje znaczące ryzyko kupna pudełkowego pirata (gry) na 3DS? Są dostępne na portalach gry określane jako „nowe, bez folii”. Czy można przyjąć iż są to oryginały?

Gry z pierwszego DS tak, zdarzały się piraty. Ale z 3DS się jeszcze nie spotkałem.