Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.04.2024 o 19:31, kaj.dam napisał:

Sorry jeśli pytanie jest z tych niezbyt mądrych ale czy jest jakaś opcja kupienia któregoś z Extreme Plusów, np. w PDF? Wspieram w odpowiedniej kwocie dopiero od ostatniego numeru a zależałoby mi na Extreme Plus #35 z PSXE318. Dzięki z góry 

Jak się ładnie uśmiechniesz to dostaniesz ;)

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 14,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hmmm, gdybym miał/bawił się tym to owszem, jednak nie miałem z tym urządzeniem styczności - więc raczej opierałbym się na informacjach dostępnych w sieci, co jest średnio dobre jeśli nie można tego zw

• może to nie jest miejsce na takie rzeczy, ale wyszło coś takiego:     Co dokładnie planuję? Wszystkie 4 numery z '97 roku, wyciągnięte z nich tytuły recenzji + oceniaczka + au

• PSXE284 - Extreme Plus 01 - Metal Slug PSXE285 - Extreme Plus 02 - Żółwie ninja PSXE286 - Extreme Plus 03 - Pokemony PSXE287 - Extreme Plus 04 - He-Man PSXE288 - Extreme Plus 05 - G.I.Joe PSXE289

Opublikowano
8 godzin temu, Konsolite napisał:

Jak się ładnie uśmiechniesz to dostaniesz ;)

Ok, uśmiech numer 3:

:kekw:

I co teraz? :D

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, kaj.dam napisał:

Ok, uśmiech numer 3:

I co teraz?

priv ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś już tutaj zadawał takie pytanie, a ja tylko panowię - myślicie by zrobić jakieś zbiorowe wydanie papierowe? Ja bym bardzo chętnie zakupił. Można nazwać Konsolite Extreme :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, Mantis napisał:

Ktoś już tutaj zadawał takie pytanie, a ja tylko panowię - myślicie by zrobić jakieś zbiorowe wydanie papierowe? Ja bym bardzo chętnie zakupił. Można nazwać Konsolite Extreme :reggie:

Za mało materiału, stare plusy zostały u poprzedniego wydawcy.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 17.05.2024 o 18:24, Mantis napisał(a):

Oficjalnie to łapusz planuje wydać „coś” bez informowania autorów, jednak w praktyce to trochę bardziej złożona sprawa. Nie wiem jak się dogadali w kwesti przekazania praw autorskich, jednak wiem jak to wyglada po mojej stronie. Pamiętamy także akcje z amiga i brakiem stopki oraz info dla autorów, wiec czas pokaże co się urodzi a w międzyczasie …

… „coś” się może pojawić ;)