Posted April 15, 20223 yr Przez tydzień nie potrafiliśmy zdecydować, więc teraz będziemy musieli zdecydować w niecałe 12 godzin, abyśmy mogli ruszyć z kolejną rundą. Uncharted: Golden Abyss [PSV] vs. Crisis Core: Final Fantasy VII [PSP] Zamknięcie ankiety: sobota w samo południe. Decyduje ilość głosów, a w przypadku remisu - Seniorzy + Admini. Start.
April 16, 20223 yr Sympatyczny troll z tym remisem, ale w tym momencie już raczej formalność. Jazda z drejkami, panowie. Edited April 16, 20223 yr by ciwa22
April 16, 20223 yr Najgorsza wersja kapiszonów vs chwytająca za serce tragiczna historia Zacka? Na tym forum juz wiadomo kto wygra.
April 16, 20223 yr Dla spokoju ducha uznam że głosowali bo ma w nazwie uncharted, nie wierzę że można na to głosować po zagraniu
April 16, 20223 yr Ja niestety zacząłem, mam zasade, że koncze gry, nawet chujowe, ale tu nie dałem rady.
April 16, 20223 yr Author W tygodniu głosowałem na Uncharted, bo mimo wszystko doceniam próbę wykorzystania unikatowych możliwości Vity i stworzenie jej w dużej mierze pod tym kątem. Ale teraz uznałem, że Uncharted miałoby za dużo szczęścia, gdyby również tutaj awansowało. A cykl Final Fantasy jest w tych plebiscytach jebany równo i niewiele osiągnął, więc niech chociaż tyle ma od życia.
April 16, 20223 yr Ale nie robiło to w tego zbyt dobry i zabawny sposób pamiętam że było coś takiego że trzeba podstawić vite pod światło żeby pokazał się tekst na pergaminie? coś w tym stylu, nie mogłem tego zrobić bo nie działało xD jeśli chodzi o wykorzystanie funkcji vity to tearaway zrobił to perfekcyjnie
April 16, 20223 yr Author Nie wiem, bo w sumie nie grałem w obie xd Ale tak jak mówię, doceniam choćby próbę stworzenia na wskroś handheldowego doświadczenia, czegoś nie do odtworzenia na dużej konsoli, przynajmniej nie bez kompromisów. W ogóle w tych głosowaniach staram się to robić. Moje głosy chyba zawsze idą na handheldowe exy, najlepiej właśnie z nietradycyjnym sterowaniem (Tearaway, Zelda: Phantom Hourglass [*]). No, ale co za dużo Unchartedów, to niezdrowo.
April 16, 20223 yr 2 minuty temu, Kmiot napisał: Nie wiem, bo w sumie nie grałem w obie xd Dlatego nie pokładam wielkich nadziei w tej edycji, bo tak pewnie jest z wiekszością głosujacych. Konsolki przenosne to zawsze była tutaj nisza.
April 16, 20223 yr Author Ale w Uncharted grałem w demo chyba, o ile dobrze pamiętam. Ogólnie całkiem ominęło mnie jedynie PSP, bo to okres w którym nie maiłem nawet dużej konsoli i nie grałem prawie wcale. DS/3DS/Vitę już miałem, sporo grałem, a dwie ostatnie mam nadal i noszę się czasem z zamiarem powrotu, tak dla hecy. Plebiscyt jest, jaki jest, nie trzeba mieć certyfikatu ukończenia danej gry, by na nią zagłosować i wielu z tego korzysta kierując się własnymi sympatiami. A że w przypadku handheldów te sprawy się dodatkowo nasilają, to odrębna kwestia nie do przeskoczenia. Widać też po frekwencji, że wielu po prostu olało temat, zakładam że handheldy w ogóle nie leżą i nie leżały w ich kręgu zainteresowań.