Opublikowano czwartek o 12:334 dni A kogo my tu mamy na premierze trzeciego sezonu Gliny? Źródło: SerialowaGlina: Nowy rozdział - ale niespodzianka! TEN bohater wró...SkyShowtime postanowiło wyjawić najpilniej strzeżony do tej pory sekret 3. sezonu serialu Glina. W kontynuacji hitu wróci kultowa postać! Edytowane czwartek o 12:504 dni przez LeifErikson
Opublikowano czwartek o 12:364 dni Dałbym plusa, ale za linka do ppe należy się minus, więc się zeruje. Żadne spoilery nie wyciekły?
Opublikowano czwartek o 12:384 dni O spoilerach nic mi nie wiadomo, nigdzie nie trafilem na żadne pewne info poza przypuszczeniami, wiec chyba dobrze tego pilnują.
Opublikowano czwartek o 12:514 dni 14 minut temu, Shen napisał(a):Dałbym plusa, ale za linka do ppe należy się minus, więc się zeruje.Edytowałem na inne źródło i fotkę A co do teorii odnosnie Radziwiłowicza to sa głównie dwie:SpoilerAlbo bedzie na początku cos w formie retrospekcji do zakończenia drugiego sezonu, czyli wrócimy do momentu postrzału, po ktorym on faktycznie umrze.Albo postrzał nie byl śmiertelny i Andrzej wraca w jakiejs mniejszej roli - tak podobno było w pierwotnym scenariuszu trzeciego sezonu, ktory dawno dawno temu juz mial byc gotowy i leżeć w szufladzie scenarzysty MaciejewskiegoJedyne co gdzies mi juz jakis czas temu udało sie wygrzebać, to ze on krótko byl na planie. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba bylo tam cos, ze tylko jeden dzien zdjęciowy. Ale obym sie mylił :) Edytowane czwartek o 12:584 dni przez LeifErikson
Opublikowano czwartek o 13:344 dni Dosłownie teraz na YT przed jakimś filmem wjechała mi reklama nowego sezonu i na samym początku jest ujecie Andrzeja na noszach ładowanego do karetki. Nie bylo tego w zwiastunie.
Opublikowano czwartek o 18:234 dni Rewelacyjna wiadomość. Nawet jeżeli tylko epizodyczna rola, coś jak Dziędziel w poprzednich sezonach, to i tak bardzo spoko. Jedziemy!
Opublikowano niedziela o 11:201 dzień W dniu 11.10.2025 o 09:41, PiotrekP napisał(a):Odpadłem kiedyś po 2 odcinkach S1, nie to że serial zły ale jakoś nie wróciłem.Ktoś poleci mocno? tam cały czas jest o wiezieniu? co się dzieje w dalszych sezonach?pozostałe seriale Sheridana mi podeszły, kończe teraz Lioness S2
Opublikowano niedziela o 11:251 dzień Ja poleciałem cały sezon w weekend, a zaraz potem drugi, bo chyba też już był. Potem się wszystko rozkręca, te 2 odcinki to tylko wstęp.
Opublikowano niedziela o 11:311 dzień 10 minut temu, Fanek napisał(a):Odpadłem kiedyś po 2 odcinkach S1, nie to że serial zły ale jakoś nie wróciłem.Ja po pierwszym, moze kiedys dam druga szanse, ale jak pilot nie urywa to nie swiadczy dobrze o serialu.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Pojawiają sie juz recki Gliny.Z grubsza - 6 odcinków, Gajewski faktycznie wraca (i to bez wyraźnego odniesienia do wydarzen z konca drugiego sezonu, o dziwo), początek jest słabawy, ale z czasem całość nadrabia, kończy sie cliffhangerem, wiec byc moze bedzie kolejny sezon.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Cliffhangera się spodziewałem, zrobili krótki sezon, żeby zobaczyć pewnie jaki będzie odbiór i jak się serial spodoba, to jebną kolejne sezony.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W którejś recenzji czytałem, ze sezon jest dosc hermetyczny, w sensie ze jak sie nie zna bohaterow ze starych sezonów to troche meh, nic szczególnego. Więc co do kontynuacji to pewnie kwestia tego ilu starych fanów do tego wróci. Ale wydaje mi sie, ze sporo, byle tylko ten podobno slabszy początek nie zniechęcił (ponoć 3 pierwsze odcinki takie sobie, ale 3 ostatnie dobre).
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 8 minut temu, LeifErikson napisał(a):W którejś recenzji czytałem, ze sezon jest dosc hermetyczny, w sensie ze jak sie nie zna bohaterow ze starych sezonów to troche meh, nic szczególnego.Więc co do kontynuacji to pewnie kwestia tego ilu starych fanów do tego wróci. Serial odkąd wpadł na sky był na top1, teraz top2 za Tulsa King, ktoś tam chyba obejrzał.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. No i tez spory hajp na ich fejsie widzialem w komentarzach i w ogóle, aż zaskoczony bylem, wiec to dobrze wróży.