September 15, 201510 yr YAKUZA 6 oficjalnie! Gra wyjdzie tylko na PS4, pod koniec 2016. Do Yakuza: Kiwami na PS4 (remake jedynki, premiera w styczniu) dodawane będzie demo "szóstki". Więcej informacji i pewnie zwiastun już na Tokyo Game Show!
September 15, 201510 yr A Yakuza 5 będzie dostępna na ps4 bo cholera ps3 sprzedałem w Sierpniu?Sugerując się tym: https://store.playstation.com/#!/en-ca/games/yakuza-5/cid=UP0177-NPUB31658_00-YAKUZA5000000001 to tylko na PS3.
September 15, 201510 yr A w japonii na ps4 .... no nic będę pożyczał konsole Nie. Piątka jest tylko na PS3.
September 15, 201510 yr Nagoshi z ekipą nie próżnuje. Ciekawe czym tym razem zaskoczą. Fajnie jakby wrócił Akiyama bo lubię tego krętacza. A jeszcze ciekawiej by było,gdyby story skupiło się na Majimie. Przecież ten kolo ma ogromny potencjał na świetnego "hiroła"
September 17, 201510 yr Boze jak narazie to Ryu ga Gotoku 1, 2, 3, 4 skonczona musze sie szybko brac za 5 i 0 [emoji33]
September 17, 201510 yr TAKESHI KITANO w Yakuza 6! Reżyser i aktor, przed którym każdy powinien klęknąć wystąpi dla Segi. MIAZGA, to mniej więcej taki kaliber, jak Matthew McConaughey w GTA VI.
September 18, 201510 yr Ale dowalili do pieca. Kitano+RGG,jeden z moich ulubionych reżyserów w mojej ulubionej serii gierek.Osom. Ciekawe czy będzie grał jakiegoś glinę czy też może członka yakuzy. Edited September 18, 201510 yr by Paliodor
September 18, 201510 yr Jaram się teraz podwójnie. Teraz Sega ma jeszcze lepszy materiał na promocję tej gry na zachodzie. No come onnnn, dajcie tę grę równo z premierą w Japonii... Chociaż raz, karwa twarz. ;_;
September 18, 201510 yr @KasiasRaczej taki kaliber jak Clint Eastwood. Kultowy aktor, jeszcze lepszy reżyser Ja wiążę nadzieje tylko w tym, że nie wychodzi to na Ps3, gdzieś pewnie będą próbowali odrobić sprzedaż (na innych rynkach azjatyckich :v )
September 18, 201510 yr Teraz sobie pomyślałem,że byłoby świetnie,gdyby grał takiego glinę jak w Violent Cop. Wprost idealnie by się wpasował w klimaty RGG. Jeszcze jakby dorzucili scenę przesłuchań jak w filmie to byłoby mega: mogliby zrobić z tego QTE XD
September 19, 201510 yr Pojawiły się plotki, że oprócz Kamurocho spędzimy też czas w USA. Jeśli plotki są prawdziwe to delikatnie wzrasta możliwość wydania po angielsku...
September 28, 201510 yr W tą grę da się grać po japońsku nie znając języka czy lepiej całkowicie sobie darować?
September 28, 201510 yr można skorzystać z tej strony http://www.khhsubs.com/index.php Ja tak spróbuję z ISHIN.
September 28, 201510 yr Jeśli cała gra ma tak wyglądać, to nie wierzę, że nie spróbują na zachodzie (trzeba zaklinać rzeczywistość, a nóż naprawdę wyjdzie ).
September 29, 201510 yr Bardzo fajnie się prezentuje ta mimika twarzy. Ciekawe jakie nowe miejscówki wrzucą do gry bo to,że akcja będzie się dziać tylko w Kamurocho to jakoś wątpię. A te ploty o USA też brzmią ciekawie.
September 29, 201510 yr Może oglądali Brother i wpadli na pomysł zakładania filii Yakuzy w USA Genialne A Brother czeka w kolejce do obejrzenia. Teraz pewnie wpadnie Hana-Bi albo Boiling Point.